Δεν προξενεί εντύπωση πλέον, μια ακόμη πρωτιά που έφερε η Ναυπλιώτισσα αθλήτρια Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, στο δρόμο των 3.000 μέτρων, στον ημιμαραθώνιο Αθήνας, με
νέο ρεκόρ διαδρομής 10’.02’’.
Είναι τόσες πολλές οι νίκες. Μας ενθουσίασε όμως ο τερματισμός της, που τον είδαμε από την τηλεόραση, να καλπάζει και να τερματίζει χαρούμενη και γελαστή.
Είναι λοιπόν πολύ μεγάλη η χαρά και η υπερηφάνεια που νοιώθουμε γι’ αυτήν. Γιατί πέραν των αθλητικών επιτυχιών της, είναι ένα κορίτσι σεμνό, εργατικό και πάντα προσηλωμένο στους στόχους της. Είμαστε βέβαιοι ότι οι προσπάθειές της και ο κόπος που καταβάλει, κάνουν περήφανους τους γονείς της, τους συγγενείς της, τους φίλους της κι όλους εμάς τους συμπατριώτες της.
Καλούς και επιτυχείς αγώνες Κωνσταντίνα.

Η Ελλάδα της ακρίβειας: Όταν η καθημερινότητα γίνεται πολιτική-Της Έλενας Λεζέ
Υπάρχει μια Ελλάδα που αποτυπώνεται στους οικονομικούς δείκτες και μια άλλη Ελλάδα που αποτυπώνεται στο ταμείο του σούπερ μάρκετ




