ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΝΤΟΡΑ


Η ομάδα του Αρη Σπηλιωτόπουλου εμφανίστηκε διασπασμένη. Ο βουλευτής Αχαΐας Ν. Νικολόπουλος θύμισε ότι υποστήριξαν ενθέρμως την εκλογή προέδρου με τη συμμετοχή των πολιτών (όπως οι Αβραμόπουλος και Σαμαράς, όχι η Ντόρα). «Στο πλαίσιο αυτό η δήλωση συστράτευσης με συγκεκριμένο υποψήφιο πρόεδρο νομίζω ότι υποβαθμίζει και -ενδεχομένως- αποδυναμώνει το επίτευγμά μας αυτό», τόνισε και δήλωσε ότι ο ίδιος θα παραμείνει μία ανεξάρτητη και ενωτική φωνή. Ο βουλευτής Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος φανερά ενοχλημένος από την κίνηση του Αρη ξεκαθάρισε ότι με την Ντόρα δεν θα πάει, σήμερα θα κάνει δημόσια δήλωση είτε ουδετερότητας είτε στήριξης του Σαμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, με τον Α. Σαμαρά θα πάει ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Γαλαμάτης. Δήλωση στήριξης της Μπακογιάννη έκανε ο Μηνάς Σαμαντζίδης, πρόεδρος ΝΟΔΕ κεντρικού τομέα Θεσσαλονίκης. Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος είπε ότι «σ’ εμάς δεν υπάρχει η λογική της αγέλης», επιχειρώντας να υποβαθμίσει την πολιτική σημασία των διαφωνιών.
πηγη enet.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ubi concordia, ibi victoria (Όπου ενότητα, εκεί νίκη): Μόνο ενωμένοι στην Παγκόσμια Αναταραχή-Γράφει ο Δρ. Γεώργας Αναστάσιος

Η Ευρώπη κατάφερε να διατηρήσει , έστω με δυσκολία , τις ευρωπαϊκές δημοκρατικές δυνάμεις ΕΛΚ, Σοσιαλιστές , Πράσινοι , σε ρυθμιστές με την άνετη πλειοψηφία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »