Σύρραξη στην Τρίπολη μεταξύ Περιφέρειας και του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Βλάση

Σύρραξη μεταξύ του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Βλάση πυροδότησε η ερώτηση του Βουλευτή στο αρμόδιο υπουργείο μέσω της οποίας ζητείται η αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία ενώ παράλληλα μπήκαν και διάφορα ερωτήματα που
προκάλεσαν έντονο εκνευρισμό στην Περιφέρεια με αποτέλεσμα να δώσει στη δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση:
Το ύφος της ερώτησης του κ. Βουλευτή προδίδει την απαξίωσή του προς τους θεσμούς της αυτοδιοίκησης.
Μας προκαλεί επίσης θυμηδία η ερώτησή του προς τους κυρίους Υπουργούς, ώστε να του απαντήσουν … ! αν οι Δήμοι της Αρκαδίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχουν κάνει τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και καθαρισμού των δημοσίων υποδομών.
Όταν οι Δήμοι και η Περιφέρεια βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης των ακραίων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν με μεγάλη σφοδρότητα την Πελοπόννησο, ο κ. Βουλευτής ήταν άφαντος.
Μέχρι σήμερα μάλιστα ουδέποτε έχει διαπιστωθεί κάποια παρέμβασή του ή ενέργειά του που να εξασφαλίζει πόρους και αρμοδιότητες στην αυτοδιοίκηση, ούτως ώστε να έχουν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν κατάλληλα για τέτοια φαινόμενα.
Θα πρέπει κάποια στιγμή να βρεθεί κοντά στους πολίτες και στους θεσμούς της αυτοδιοίκησης, να ενημερωθεί για τις πραγματικές ανάγκες, ούτως ώστε να μπορέσει να συνδράμει το έργο τους και όχι να επιδίδεται σε ανούσιες ερωτήσεις, πάντα εκ των υστέρων». 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός»: Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Βαμβακά με τίτλο «Το αλωνάκι»

Ο Σύλλογος Αργείων ο Δαναός σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου του κυρίου Βασίλη Βαμβακά με τίτλο Το αλωνάκι, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2026 στο Μέγαρο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Οικονομικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου: «Αίτημα παράτασης για την εφαρμογή της Β’ Φάσης του Ψηφιακού Δελτίου Αποστολής»

Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, δέχεται τις τελευταίες ημέρες σειρά ερωτημάτων από συναδέλφους λογιστές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »