Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Λάμπρου: Θέλουμε την άμεση Επαναλειτουργία του Κ.Υ Κρανιδίου και την πλήρη στελέχωση του

Φτάνουν πια οι τεράστιες μεγάλες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του έργου. Οδεύουμε προς τέλος Ιουλίου, 24 ημέρες από την τελευταία προθεσμία (τέλος Ιουνίου 2026) να παραδώσει ο Υπεύθυνος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λάμπρου: “Οι υπηρεσίες Δόμησης Ανήκουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν μπορούν να μεταφερθούν στο Ελληνικό Κτηματολόγιο”

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο είχα καταθέσει αίτημα για να υπάρξει ψήφισμα του Δημοτικού συμβουλίου για την μη μεταφορά των υπηρεσιών Δόμησης στο Ελληνικό Κτηματολόγιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αργολίδα: Μεγάλη πυρκαγιά στο Αδάμι Επιδαύρου – Σηκώθηκαν 4 εναέρια μέσα

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από εκδήλωση μεγάλης πυρκαγιάς σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι του Δήμου Επιδαύρου, στην Αργολίδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Νέα χρηματοδότηση από το «ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ», για το έργο «Δημιουργία περιβαλλοντικά αναβαθμισμένου χώρου του Δήμου Ερμιονίδας»

Νέα χρηματοδότηση από το «ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ», για το έργο «Δημιουργία περιβαλλοντικά αναβαθμισμένου χώρου του Δήμου Ερμιονίδας»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »