prooptiki@msn.com

Αυτοκτόνησε στις φυλακές Ναυπλίου ο Ρουμάνος που είχε τσιμεντώσει τη γυναίκα του στην Κυπαρισσία

Αυτοκτόνησε στο κελί του, στις φυλακές Ναυπλίου, ο Ρουμάνος που είχε τσιμεντώσει τη γυναίκα του στην Κυπαρισσία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος αυτοκτόνησε με το σεντόνι του και βρέθηκε νεκρός σήμερα. Πριν από λίγο καιρό, και συγκεκριμένα στις αρχές Οκτωβρίου, ο Ρουμάνος είχε δεχθεί άγρια επίθεση στις φυλακές Ναυπλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Ρουμάνο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με την αυτοκτονία του καθώς δεν είχε δώσει δείγματα μελαγχολίας. Το πρωί στις 10:30, είχε φτιάξει το κελί του, όπου έμενε μαζί με τρεις κρατούμενους. Πήγε στο μπάνιο άνοιξε την βρύση και φαίνεται εκεί να αυτοκτόνησε. Τον βρήκε σωφρονιστικος κατά την καταμέτρηση στις 12:00.

Συγκεκριμένα, η επίθεση σε βάρος του Ρουμάνου είχε γίνει από Αλβανό συγκρατούμενό του. Ο Ρουμάνος μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάποιο σοβαρό τραύμα, και στη συνέχεια επέστρεψε στις φυλακές, αλλάζοντας κελί.

H ανάρτηση του δικηγόρου του Ρουμάνου

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Ρουμάνου, Βασίλης Νουλέζας ανέφερε σε ανάρτησή του: «Αυτοκτόνησε, απαγχονίστηκε σήμερα Κυριακή 12/12 πρωινές ώρες ο 39 χρονος εντολέας μου Petre GEORGESCU υπήκοος Ρουμανίας που κατηγορείται για την Ανθρωποκτονία με πρόθεση την δολοφονία της 49 Χρόνης Ρουμάνας συντρόφου του στην Κυπαρισσία και είχε κριθεί μετά την απολογία του προσωρινά κρατούμενος και κρατείτο στην δικαστική φυλακή Ναυπλίου.

Όπως μου είχε εξομολογηθεί του στοίχισε ότι τα ΜΜΕ που έδειξαν την φωτογραφία του προεξοφλούσαν εξ αρχής την ενοχή του χωρίς να διατηρήσουν την ελάχιστη επιφύλαξη η εν γένει δικονομική μεταχείριση του και το γεγονός ότι του επιτέθηκαν ομαδικά και τον ξυλοκόπησαν δύο φορές αυτοδικώντας συγκρατούμενοι του.

Είμαι ειλικρινά συντετριμμένος σοκαρισμένος για την θλιβερή, τραγική είδηση. Δεν είχε καν λογοδοτήσει ακόμη καν στην Δικαιοσύνη».

Το χρονικό του εγκλήματος στην Κυπαρισσία

Πριν από περίπου 11 μήνες η Μόνικα Γκιους είχε πάει σε νοσοκομείο της Κυπαρισσίας σε άσχημη κατάσταση. Τότε είχε ενημερώσει τους γιατρούς ότι ο άνδρας της την κακοποιούσε. Μάλιστα, είχε προκληθεί ένταση όταν είχε φτάσει στο νοσοκομείο, για να την παραλάβει.

«Η γυναίκα μόλις τον αντίκρισε αντέδρασε έντονα. Μας εξηγούσε ότι τη δέρνει, τη χτυπάει, την κακομεταχειρίζεται. Μάλιστα, απ’ ό,τι έλεγε, εκεί, σε κάποιες κυρίες δίπλα, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε φύγει ήδη πέντε-έξι ημέρες από το σπίτι», είχε δηλώσει μάρτυρας του περιστατικού. 

Τα ίχνη της 42χρονης γυναίκας είχαν χαθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο και μάλιστα με την υπόθεση είχε ασχοληθεί η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Λίγο αργότερα ο σύζυγός της έφυγε από την Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα του δεν είχε βρεθεί.

Στο τέλος Αυγούστου οι νέοι ένοικοι του σπιτιού διαπίστωσαν μια διαφορά στο χρώμα του τσιμέντου σε ένα σημείο του σπιτιού τους. Τότε άρχισαν να σκάβουν για να δουν τι υπάρχει από κάτω, και ανακάλυψαν το πτώμα της 42χρονης. 

Πηγή: iefimerida.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Εργαστήριο «Ο Φιλελληνισμός διαμέσου των Αιώνων» στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος

Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων στο νέο εργαστήριο «Ο Φιλελληνισμός διαμέσου των Αιώνων». Το εργαστήριο εστιάζει στη διαχρονική απήχηση του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

1930: Η Ελληνίδα καλλονή Αλίκη Διπλαράκου στέφεται «Μις Ευρώπη» στο διαγωνισμό που διεξάγεται στο Παρίσι

1778: Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής Αμερικής και η Γαλλία υπογράφουν στο Παρίσι τη Συνθήκη Συμμαχίας και τη Συνθήκη Φιλίας και Εμπορίου, σηματοδοτώντας την επίσημη αναγνώριση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »