Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου ΕΠΑ.Λ. και του 1ου Ε.Κ. Άργους θα παρουσιάσουν ταινία που δημιούργησαν, αφιέρωμα στην Ελένη Βιτάλη και στον Σπύρο Σαμοϊλη, με τίτλο «Οι κερασιές θα ανθίσουν» και θα τους τιμήσουν για την προσφορά τους στον ελληνικό πολιτισμό.
Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει σε πανέμορφα μουσικά μονοπάτια. Μαζί της στο πιάνο, ο ξεχωριστός μουσικοσυνθέτης Σπύρος Σαμοϊλης και ο Δημήτρης Καλογερόπουλος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στις 8 μ.μ..
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Έβαψαν τα κόκκινα αυγά για το Πασχαλινό Γεύμα Αγάπης στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου
Για μία ακόμη χρονιά, με αγάπη και ζήλο οι εθελοντές του Συσσιτίου της Αγάπης του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου ετοίμασαν τα παραδοσιακά πασχαλινά κουλούρια και έβαψαν τα κόκκινα αβγά για τους φτωχούς και άπορους αδελφούς μας, τιμώντας το πνεύμα των ημερών