prooptiki@msn.com

Ανδριανός: Συνάντηση με Γεωργαντά για τα προβλήματα λειτουργίας των ΕΛΤΑ

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και αρμόδιο για θέμα απλούστευσης διαδικασιών κ. Γιώργο Γεωργαντά με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα που υπάρχουν στην παροχή υπηρεσιών από τα ΕΛΤΑ λόγω και της υποστελέχωσής τους.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με τον Υφυπουργό κ. Γεωργαντά συζητήσαμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην παροχή των υπηρεσιών από τα ΕΛΤΑ λόγω και της υποστελέχωσης τους.
Ο κ. Γεωργαντάς με διαβεβαίωσε ότι στόχος είναι η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην κατεύθυνση αυτή υπάρχει σχεδιασμός για τον εκσυγχρονισμό των ΕΛΤΑ και η βούληση να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα».
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Άργους συναντήθηκε ο υποψ. Βουλευτής Γιώργος Γαβρήλος

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου στο Άργος, ακούστηκαν αιτήματα και απόψεις για τα προβλήματα που απασχολούν τη μικρή και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Από το μπαλκόνι τ’Αναπλιού: Τῇ ὑπερμάχῷ στρατηγῷ στον Ι.Ν.Ευαγγελίστριας Πρόνοιας-Του Γιώργου Κόνδη (3)

Σ’ Εσένα Θεοτόκε, την Υπέρμαχο Στρατηγό, μ’ ευγνωμοσύνη η Πόλη σου αποδίδει τη νίκη. Και σου αναπέμπει θερμές ευχαριστίες, επειδή (με τη δική σου επέμβαση)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αντίθετος στην ένταξη των αμνοεριφίων στο «καλάθι του νοικοκυριού» είναι ο ΣΕΚ

Ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), είναι αντίθετος στην σχεδιαζόμενη από το Υπουργείο Ανάπτυξης, ένταξη των αμνοεριφίων στο λεγόμενο «καλάθι του νοικοκυριού». Δεδομένου του τεράστιου κόστους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »