ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Η ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, στις 2-9-2009, η Ελλάδα έχει μπει σε μια πρωτόγνωρη φάση της ιστορίας της, Για πρώτη φορά μια Κυβέρνηση σύρεται σε εκλογές χωρίς να υπεραμυνθεί του έργου της. Το διάγγελμα Καραμανλή στη συνείδηση του λαού μας καταγράφηκε ως μια άτακτη υποχώρηση μπροστά στα συσσωρευμένα προβλήματα.
Μετά από μια πενταετία φάνηκε πόσο κενό περιεχομένου ήταν το πρόγραμμα της Ν.Δ. Οι πομπώδεις λόγοι του κ. Καραμανλή πλέον δεν συγκινούν κανένα.
 Κυβέρνησε στηριζόμενος στις πελατειακές σχέσεις, σα να ήταν πρωθυπουργός των οπαδών του και όχι όλων των Ελλήνων.
 Με την οικονομική του πολιτική φόρτωσε φορολογικά βάρη στις πλάτες του λαού ενώ διευκόλυνε την οικονομική ολιγαρχία.
 Οδήγησε την Ελλάδα στη μεγαλύτερη διεθνή απομόνωση της ιστορίας της.
 Απαξίωσε τους πολιτικούς θεσμούς. Ο Ελληνικός λαός τις τελευταίες ημέρες ένιωσε βαριά προσβολή βλέποντας από την τηλεόραση το χορό των κομματικών παραγόντων της Ν.Δ. να δηλώνουν ότι δε θέλουν εκλογές με μόνο επιχείρημα ότι έτσι θα χάσουν την εξουσία τους.
 Προσέβαλε το περί δικαίου αίσθημα του λαού καλύπτοντας τους πρωταγωνιστές σκανδάλων όπως του «Βατοπεδίου» και των «τοξικών ομολόγων» ενώ άφησε να διαφύγουν στο εξωτερικό οι πρωταγωνιστές του σκανδάλου της “ SIEMENS”

Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν την πραγματική κατάσταση της Οικονομίας πολύ καλύτερα από τον κ. Αλογοσκούφη, ἠ τον κ. Παπαθανασίου ή τον κ. Αλμούνια. Δεν περιμένουν από κανέναν να τους περιγράψει τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει τα οικονομικά κάθε οικογένειας. Από τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου απαιτούν έναν ξεκάθαρο προγραμματικό λόγο. Ένα πρόγραμμα που να πείθει τους εργαζόμενους στην πόλη και το χωριό ότι πραγματικά θα δουν καλύτερες μέρες. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει ήδη καταθέσει στη Βουλή συγκεκριμένες προτάσεις νόμων:για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, για την πράσινη ανάπτυξη, για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και ένα σωρό άλλα. Σε όλες τις περιπτώσεις αντιμετώπισε την αλαζονική απόρριψη από τη Ν.Δ.
Σήμερα το ΠΑΣΟΚ κατέρχεται στον προεκλογικό αγώνα με ξεκάθαρο πρόγραμμα. Αντιμετωπίζει ρεαλιστικά και αποφασιστικά τα αδιέξοδα στα οποία μας οδήγησε η Ν.Δ.
Σήμερα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες σε συστράτευση για την ανατροπή της μίζερης και αντιλαϊκής πολιτικής.

Η Ν.Δ. θα επιχειρήσει με μια δυνατή διαφημιστική καμπάνια να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο. Να σπιλώσει το ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του Γ. Α. Παπανδρέου.
Είναι βέβαιο ότι η προσπάθειά της θα πέσει στο κενό.
Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
Στις εκλογές θα δώσει μεγάλη ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ.
Οι στίχοι του Σικελιανού ακούγονται και πάλι επίκαιροι:
«Ομπρός βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας μαζί με όλα τα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα δώσει την μάχη των εκλογών. Με ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο και με ένα ξεκάθαρο πρόγραμμα πιστεύουμε στη μεγάλη νίκη, στη μεγάλη ανατροπή, στη ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ
ΝΑΥΠΛΙΟ, 2/9/2009

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ο Γιάννης Κότσιρας γιορτάζει τα 30 χρόνια με μεγάλη συναυλία στο Αρχαίο Θέατρο Άργους

Ο Γιάννης Κότσιρας γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια στη δισκογραφία! Ο αγαπημένος ερμηνευτής και η παρέα του, που αποτελείται από εξαιρετικούς μουσικούς και συνεργάτες του Γιάννη, μας υπόσχονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Με επιτυχία η ολοκλήρωση της χρονιάς στο Ελληνικό Ωδείο Άργους – Διακρίσεις για δύο σπουδάστριες

Με θερμά χειροκροτήματα, χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Ελληνικού Ωδείου Άργους, σηματοδοτώντας τη λήξη της εκπαιδευτικής χρονιάς. Η εκδήλωση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Στο Δημαρχείο Άργους ο Θοδωρής Παπαλουκάς – Συνάντηση με τον Γιάννη Μαλτέζο

Τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Θοδωρή Παπαλουκά υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Άργους ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Σωτήρη Δαμάλα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »