
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
Αυτά που συμβαίνουν πλέον στον Δήμο Ναυπλίου ξεπρνάνε κάθε όριο φαντασίας αφού αυτή η Δημοτική αρχή δείχνει ότι βρίσκεται στον δικό της κόσμο και δεν δείχνει διάθεση να κρατήσει ούτε τα προσχήματα απέναντι σε όσους την κατηγορούν για απίστευτες σπατάλες Από την μία μεριά δάνεια και απο την άλλη δαπάνες που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει λένε το Ναύπλιο τουριστικό portal !!!! Ένα portal που όπως λένε θα χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαική κοινότητα ,Αντε να δούμε ποιος θα μπορέσει να βάλει φρένο .Μέχρι να φύγουν θα γίνει πανικός στα οικονομικά .Το Ναύπλιο ζεί στον δικό του κόσμο .
Σας μεταφέρουμε την είδηση από το blog της Αλλης Πρότασης
Τουριστικό portal ζητώντας να ενταχθεί σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα για ποσό 1.309.000 ΕΥΡΩ. !!!!!!!!!! από το δήμο Ναυπλίου.
Ιουλίου 3, 2009 στο 1:32 μμ · Κατηγορία Συμβαίνουν στο Ναύπλιο
Στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε η άλλη πρόταση) ο Δήμος Ναυπλίου να καταθέσει τεχνικό δελτίο με τίτλο «διαδικτυακό διαδραστικό σύστησα παροχής τουριστικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προορισμού του Δήμου Ναυπλίου» για δημιουργία δηλαδή ενός portal προτεινόμενης δαπάνης 1.309.000 ευρώ για το επιχειρησιακό πρόγραμμα «ψηφιακή σύγκλιση 2007-2013»
Διαβάστε αναλυτικά τους σχολιασμούς και τις παρατηρήσεις του Κ. Καράπαυλου και σειρά σχολίων με θέμα ..ε ρε γλέντια Σ. Παλαντζά για το θέμα. Έχει πολύ ενδιαφέρον όχι μόνο τοπικό….





