prooptiki@msn.com

Σύλληψη κυνηγού στα Καλάβρυτα-Χτύπησε με μπουνιές αστυνομικό

Συνελήφθη, το βράδυ του Σαββάτου, στην Κλειτορία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ενεργώντας θήρα μετά τις 18:00, δεν συμμορφώθηκε σε υποδείξεις αστυνομικών για έλεγχο, και γρονθοκόπησε έναν αστυνομικό, προκαλώντας του ελαφρά σωματική βλάβη.

Ο παθόντας αστυνομικός μετέβη στο κέντρο υγείας Κλειτορίας για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος του άνδρα και σε χώρο αποσκευών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν: τέσσερις κυνηγετικές καραμπίνες, 104 φυσίγγια, επτά μαχαίρια, έναν μπαλτά και περισσότερα από 100 κιλά νωπού κρέατος αγριόχοιρου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων, ενώ επιπλέον του βεβαιώθηκε παράβαση 300 ευρώ, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη διασποράς του κορωνοϊού.

Πηγή: kalavrytanews.com
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Διατέθηκαν οι πρώτοι απινιδωτές στα Αθλητικά Σωματεία του Δήμου Ερμιονίδας

Παραδόθηκαν σήμερα, Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο, οι τρεις πρώτοι απινιδωτές στα αθλητικά σωματεία, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ομιλία Ανδρέα Πουλά στη Βουλή για το νομοσχέδιο του ΥπΑΑΤ (βίντεο)

Πουλάς: «Νομοσχέδιο που δεν ανταποκρίνεται στο τρίπτυχο αγροτική έρευνα, γεωργική επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, διασφάλιση της ποιότητας» Σημεία ομιλίας Ανδρέα Πουλά στην Ολομέλεια της Βουλής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »