ΔΗΛΩΣΗ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ


“Θέλω όμως φίλες και φίλοι, να στείλω απόψε ένα μήνυμα στο φίλο μου τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Κατανοώ τις ανησυχίες του και τον προβληματισμό του που τον οδήγησαν στις σημερινές του αποφάσεις.
Θέλω όμως να τον διαβεβαιώσω πως σε ό,τι με αφορά θα διαφυλάξω με όλες μου τις δυνάμεις το κλίμα ενότητας της παράταξής μας. Την επόμενη μέρα της ΝΔ θα είμαστε όλοι μαζί. Θα είμαστε όλοι εκεί! Και θέλουμε κοντά μας τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Συνεργαστήκαμε στενά στο Δήμο της Αθήνας για να κάνουμε περήφανους τους Έλληνες την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων. Συνεργαστήκαμε ως Υπουργοί της Κυβέρνησης Καραμανλή.
Και θα συνεργαστούμε στενά και στο μέλλον για να κάνουμε ξανά περήφανους τους Νεοδημοκράτες. Και είμαι σίγουρη ότι στην προσπάθεια αυτή ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα είναι μαζί μας. Στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να σηκώσουμε περήφανοι τη σημαία των ιδεών και των αξιών μας”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Μάχη για τη ζωή του δίνει 70χρονος που κινδύνεψε να πνιγεί στην Αρβανιτιά

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη 11 Αυγούστου, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, στην παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, όταν ένας άνδρας περίπου 70 ετών κινδύνεψε να πνιγεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σφοδρή επίθεση του Εμπορικού Συλλόγου κατά της Δημοτικής Αρχής Ναυπλιέων για την έκθεση βιβλίου

Ψήφισμα Διαμαρτυρίας Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου: «Όχι στην εμπορευματοποίηση και την αλλοίωση της Έκθεσης Βιβλίου Ναυπλίου εις βάρος της τοπικής αγοράς»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΔΕΥΑΑΡ-Μ: Ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες αντιμετώπισης των προβλημάτων ύδρευσης της Τ.Κ. Προσύμνης

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ., με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους κατοίκους της Τ.Κ Προσύμνης, κατανοεί πλήρως την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που έχει προκληθεί από τα σοβαρά προβλήματα στην

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ερμιονίδας: Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τον Έφεδρο Ανθυπασπιστή Κωνσταντίνο Δ. Μπροδήμα

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, η Δημοτική Κοινότητα Διδύμων και η οικογένεια Μπροδήμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »