Το είδαμε και αυτό!


Ε λοιπόν αυτό που μας έλειπε από τη συλλογή με τα κουτσά, στραβά και ανάποδα βρέθηκε!Στον πεζόδρομο της οδού Παναγή Τσαλδάρη στο Άργος κάποτε υπήρχε ένα δέντρο που για κάποιο λόγο ο δήμος το έκοψε.Αυτό που έμεινε λοιπόν ήταν η ρίζα μαζί με πέντε πόντους κορμό.Ο κορμός αυτός όμως επειδή δεν είναι εντός κάποιου παρτεριού αλλά σχεδόν στη μέση του πεζόδρομου , περιτριγυρίζετε από πλάκες.Όταν λοιπόν οι «έξυπνοι» έκοψαν το δέντρο θεώρησαν σωστό να μην το βγάλουν εντελώς και έτσι εκεί που περπατούν οι πεζοί όλο και κάποιος να σκοντάφτει και είναι λογικό να γίνετε αυτό γιατί που να φανταστεί κάποιος ότι η βλακεία μπορεί να φτάσει ως εκεί.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

“Ανάπλι… σεργιάνι ο νους στις γειτονιές”: Μια ομαδική έκδοση αγάπης και μνήμης παρουσιάζεται στο Βουλευτικό

Οι γειτονιές του Ναυπλίου “ζωντανεύουν” μέσα από τις σελίδες μιας ιδιαίτερης εκδοτικής προσπάθειας, που ενώνει τη νοσταλγία με την προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: 2ο & 3ο Εργαστήριο Φωτογραφίας στο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας του Ιδρύματος Βασίλη Παπαντωνίου

Με την καθοδήγηση της αγαπημένης μας διακεκριμένης φωτογράφου Υπατίας Κορνάρου, συνεχίζουμε το φωτογραφικό μας ταξίδι με δύο ακόμα δημιουργικά εργαστήρια γεμάτα φαντασία, παιχνίδι και… πολλά κλικ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »