ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΚΟ


Πολύ σύντομα πρόκειται η κυβέρνηση να προχωρήσει σε δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη στελέχωση των ΔΕΚΟ, και των εποπτευομένων από το Δημόσιο οργανισμών, με διαδικασία ανάλογη αυτής των γραμματέων. Η προκήρυξη θα γίνει αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διορισμών των γραμματέων, με στόχο ώς το τέλος του χρόνου να έχουν καλυφθεί, αν όχι όλες, τουλάχιστον οι πιο σημαντικές θέσεις του δημόσιου τομέα.
Ο κ. Πανάρετος, επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του κ. Παπανδρέου, αναλαμβάνει σύμφωνα με την απόφαση του Πρωθυπουργού την εποπτεία της λεγόμενης ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, προκειμένου να εκλείψουν τα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν κατά τη διαδικασία επιλογής γενικών και ειδικών γραμματέων και που προκάλεσαν σειρά συζητήσεων. Όπως έγινε γνωστό από έγκυρες πηγές, ο κ. Πανάρετος θα πλαισιωθεί από ομάδα συνεργατών, η οποία θα ενταχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου και θα είναι αρμόδια, πλην της επεξεργασίας των βιογραφικών, και για την κωδικοποίηση των θέσεων που θα προκηρυχθούν.
Κατά τις ίδιες πηγές, ο τρόπος στελέχωσης των ΔΕΚΟ και των εποπτευομένων από το Δημόσιο οργανισμών και επιχειρήσεων θα αλλάξει και αντί της γενικής πρόσκλησης ενδιαφέροντος, θα γίνει ομαδοποίηση των θέσεων (ενέργεια, υπηρεσίες, αθλητισμός, πολιτισμός κ.λπ.) ώστε να μη «φρακάρει» πάλι το σύστημα.
ΠΗΓΗ ΤΟ ΒΗΜΑ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Άργος: Με μεγάλη επιτυχία η εσπερίδα για την ψυχική υγεία των εφήβων

Με υψηλή συμμετοχή και έντονο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 19 Μαρτίου, η εσπερίδα που οργάνωσε η EuropDirect Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους-Μυκηνών με θέμα: «Ψυχική Υγεία των Εφήβων»,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Η πρόταση από τη “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” για το Μπούρτζι

Από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων μας, είχαμε πει ότι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο βρισκόμαστε ώστε να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών και αυτό ως παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» το κάνουμε πράξη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »