prooptiki@msn.com

Ενημερωτική Εσπερίδα από το Επιμελητήριο Αργολίδας

Το Επιμελητήριο Αργολίδας διοργανώνει Ενημερωτική Εσπερίδα με θέμα «Οι νέες τάσεις & προοπτικές του Λιανικού Εμπορίου στην Ελλάδα & ο Ρόλος του Παγκόσμιου Καταναλωτή», την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Κορίνθου 23, Άργος).

Η Ενημερωτική Εσπερίδα με κεντρικό ομιλητή τον Δρ. Αντώνη Ζαΐρη, Αναπλ. Αντιπρόεδρο Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) & Μέλος της Ένωσης Αμερικανών Οικονομολόγων (ΑΕΑ), εστιάζει στην ενημέρωση επιχειρηματιών και στελεχών, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν επιτυχώς στις νέες ανάγκες της αγοράς και του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, καθώς και στην παρουσίαση μεθόδων αύξησης της αποδοτικότητας των επιχειρήσεων, μέσα από την κατανόηση του ρόλου του Παγκόσμιου Καταναλωτή.
Σε συνέχεια της Κεντρικής Ομιλίας, θα ακολουθήσει παρουσίαση με θέμα «TOTAL BUSINESS SUCCESS, ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανάπτυξης της μικρής και μεσαίας επιχείρησης» από τον κ. Γιώργο Σταμάτη, Σύμβουλο Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, Coach, Εκπαιδευτή και Συγγραφέα και η παρουσίαση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, που θα υλοποιηθεί στο Επιμελητήριο Αργολίδας με την Πιστοποίηση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με τη 360U Better Skills – Better Business και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Πουλάς: «Ημέρα μνήμης και τιμής για τους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς στις Λίμνες Αργολίδας»

Στην επιμνημόσυνη δέηση για τους εκτελεσθέντες από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις Λίμνες Αργολίδας παραβρέθηκε χθες Κυριακή 28 Μαΐου 2023 ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο αντιδήμαρχος Μάριος Ρέσκος, ξανά υποψήφιος με το Δημήτρη Καμπόσο

Με την παράταξη του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών, «Δημήτρης Καμπόσος-Αλλαγή Πορείας», θα είναι υποψήφιος και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών, Μάριος Ρέσκος. Η σχετική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »