Ο Δήμος Ερμιονίδας τίμησε την μνήμη του ΕΛΔΥΚάριου Διδυμιώτη Ήρωα Κωνσταντίνου Μπροδήμα με την ακόλουθη δήλωση του Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου :
Η περίοδος που διανύουμε δεν μας επιτρέπει να
τιμήσουμε όπως του αρμόζει τον Διδυμιώτη ήρωα, Κωνσταντίνο Μπροδήμα, ο οποίος θυσιάστηκε υπηρετώντας πιστά την πατρίδα και έπεσε μαχόμενος στα αιματοβαμμένα χώματα της Κύπρου στις 16 Αυγούστου 1974.
Ο Δήμος Ερμιονίδας είχε προγραμματίσει τιμητική εκδήλωση γι’ αυτόν τον σύγχρονο ήρωα του τόπου μας. Όμως, εφαρμόζοντας πιστά τα μέτρα της Πολιτείας, τα οποία επιβάλλεται να τηρήσουμε για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού, δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.
Αιωνία η μνήμη του ΕΛΔΥΚάριου Διδυμιώτη Ήρωα Κωνσταντίνου Μπροδήμα.
Αθάνατος!!!
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας
Γιάννης Γεωργόπουλος

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Νέος φωτισμός και αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων στον Αχλαδόκαμπο
Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών συνεχίζει τις παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας στις τοπικές κοινότητες, με εργασίες αυτή τη φορά στον Αχλαδόκαμπο.





