Εκλογές την Τετάρτη στον Εμπορικό και επιχειρηματικό σύλλογο Ναυπλίου

Στην ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου προχωρά ο Εμπορικός και επιχειρηματικός σύλλογος Ναυπλίου την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα

Οι εκλογές θα γίνουν με διπλό τρόπο όπως ακολουθεί:
1. Με παραδοσιακή κάλπη και φυσική παρουσία μέσω Δικαστικού Αντιπροσώπου, στα γραφεία του Συλλόγου ( Μικράς Ασίας και Αργοναυτών 10 ) , εφοδιασμένοι με την αστυνομική τους ταυτότητα ή κάποιο άλλο δημόσιο έγγραφο που πιστοποιεί τη ταυτότητα μέλους και να είναι ταμειακά ενήμερα.
2. Με ηλεκτρονική- ψηφιακή ψηφοφορία, όπου τα μέλη που είναι ταμειακά ενήμερα θα λάβουν ένα e-mail με ένα μοναδικό μυστικό σύνδεσμο, έτσι ώστε να μπορέσουν να ψηφίσουν μέσω κινητού , tablet, υπολογιστή.
Δικαίωμα φυσικής ψήφου έχουν και όσοι έχουν αποδεχτεί , απαντήσει σε προηγούμενο e-mail για την ηλεκτρονική ψηφοφορία.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Η Νέα Επίδαυρος γιορτάζει τον Άγιο Μάρτυρα Λεωνίδη παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους πιστών, η Νέα Επίδαυρος ετοιμάζεται να τιμήσει τη μνήμη του προστάτη της, Αγίου Μάρτυρα Λεωνίδη. Οι εορταστικές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »