ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Σε ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Αργολίδας αναφέρονται τα ακόλουθα: “Μετά από τη σημερινή εξέλιξη με την καταβολή των δεδουλευμένων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ενημερώνουμε γονείς και μαθητές ότι θα εκτελεστούν κανονικά τα
δρομολόγια μεταφοράς μαθητών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη κο Πέτρο Τατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη κα Νικολάκου και τον Αντιπεριφερειάρχη κο Χειβιδόπουλο με τους οποίους ευρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία από το απόγευμα της Παρασκευής και οι οποίοι έστω και την ύστατη ώρα κατανόησαν την απελπιστική οικονομική θέση στην οποία είχαμε περιέλθει και έδωσαν λύση σε ένα μέρος του προβλήματος.
Η πληρωμή των δεδουλευμένων μας δε σημαίνει και ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα της μεταφοράς των μαθητών στο Νομό Αργολίδας. Υπάρχουν πολλά θέματα ακόμη. Ελπίζουμε όμως στην καλή συνεννόηση μεταξύ της Περιφέρειας και των μεταφορέων ώστε να επιλυθούν στο προσεχές μέλλον. Εϊναι δε βασικό να προχωρήσει και ο νέος Διαγωνισμός για τα έτη 2018-2020 γρήγορα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της μεταφοράς των μαθητών ολοκληρωμένα και όχι με αποσπασματικές παρατάσεις.
Θέλουμε να επισημάνουμε ότι το ίδιο καλό πνεύμα ειλικρινούς διαλόγου που υπήρξε μεταξύ της Εταιρείας μας και της Περιφέρειας κατά το τελευταίο τετραήμερο θα πρέπει να υπάρχει και για την επίλυση όλων των εκκρεμών ζητημάτων που αφορούν στα μαθητικά δρομολόγια.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΤΕΛ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ Α.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΡΟΥΣΗΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σχέδιο και Προοπτική: Η απάντηση μας στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής Ορφανού!!!

“Ως Ναύπλιο Επόμενη Μέρα από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων θεωρήσαμε υποχρέωσή μας ότι πρέπει να καταθέσουμε από τη μεριά μας ένα διαφορετικό τεχνικό πρόγραμμα πλήρως

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μια υπέροχη εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση διοργάνωσε ο “Διομήδης” Άργους HANDBALL

Ήταν μια βραδιά όμορφη, ξεχωριστή, γεμάτη αναμνήσεις, συγκίνηση, αλλά και χαρά, αφού η Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” στο Άργος γέμισε από φίλους του Διομήδη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

“Κατόπιν ενεργειών του Κων/νου Μάκαρη…..!” και έντονος εκνευρισμός από το Δήμο Ναυπλιέων για το πρόστιμο (βίντεο)

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίζεται η Δημοτική Αρχή Ορφανού, μετά την απόφαση της Περιφέρειας να προχωρήσει στον καταλογισμό προστίμου που αφορά την απόθεση σκουπιδιών στο περίφημο Πράσινο Σημείο και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »