Την Πρωτομαγιά όλοι πάνε Καραθώνα

Ο Δήμος Ναυπλιέων έχει καταστήσει σαφές ότι η κοινωνική πολιτική αποτελεί βασική προτεραιότητα της πολιτικής του.
Η Πρωτομαγιά λοιπόν αποτελεί µια πρόκληση και συγχρόνως  και µια ευκαιρία ο Δήµος να ανταµώσει µε όλο τον κόσµο και όχι µόνο, σε
µια πολύ ωραία εκδήλωση που διοργανώνει στην Καραθώνα. Η εκδήλωση αυτή θα περιέχει µουσική, χορό, και φαγητό όλα ΔΩΡΕΑΝ προκειµένου να δώσουµε την δυνατότητα στους δηµότες µας να γιορτάσουµε όλοι ΜΑΖΙ την φετινή Πρωτοµαγιά.
Πέρα όμως από την Καραθώνα και σε διάφορα μέρη του Δήμου θα στηθούν εορταστικές εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά .
Σύμφωνα με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων ο Δήμος Ναυπλιέων θα συνδιοργανώσει Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση στo Αργολικό με τον Πολιτισ

τικό Σύλλογο και την Τοπική Κοινότητα .
Παράλληλα για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς συνδιοργανώνει με τον πολιτιστικό σύλλογο Μιδέας «Αλκμήνη»  και τον ΑΟ Μιδέας  μουσικοχορευτική εκδήλωση στο εκκλησάκι του Αη – Γιάννη στην Μιδέα. Η παραπάνω εκδήλωση θα περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς, τοπικά εδέσματα κλπ.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας