Ο Δήμος Επιδαύρου σε συνεργασία με την Ελληνική εταιρεία αξιοποίησης Ανακύκλωσης ΑΕ και με την συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας, υλοποιούν το πρόγραμμα ‘’Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης’’.
Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 09.30 π.μ. στο δημοτικό
σχολείο Λυγουριού, μαθητές και μαθήτριες όλου του Δήμου καλούνται να συμμετάσχουν και να διασκεδάσουν μέσα από παιχνίδια και μοναδικές εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις στη γιορτή της ανακύκλωσης, μεταφέροντας παράλληλα το μήνυμα της περιβαλλοντικής ευαισθησίας.
Τα παιδιά ως καλύτεροι πρεσβευτές , θα μας δείξουν τον δρόμο για να αναδείξουμε την ανακύκλωση η οποία γίνεται στον Δήμο μας από το 2008 .

Το Πόρτο Χέλι μετατρέπεται σε «Μονακό της Ελλάδας»: Οι 5 επενδύσεις εκατομμυρίων που μεταμορφώνουν την περιοχή
Το Πόρτο Χέλι επιβεβαιώνει με ολοένα και πιο ηχηρό τρόπο γιατί εδώ και χρόνια περιγράφεται ως το «Μονακό της Ελλάδας».





