ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ


Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ο διορισμός 551 Πολυτέκνων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ11, ΠΕ12, ΠΕ13, ΠΕ14, ΠΕ17, ΠΕ18, ΠΕ19 και ΠΕ34 στη Δ/θμια Εκπαίδευση και 41 Πολυτέκνων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ06 και ΠΕ11 στην Π/θμια Εκπαίδευση.
Οι διοριζόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες διορίζονται, για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας από 28 Αυγούστου έως και 1 Σεπτεμβρίου 2009 και θα τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης, ύστερα από πρόταση του οικείου Περιφερειακού Συμβουλίου, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής που διορίστηκαν, μέχρι λήξεως του σχολικού έτους για το οποίο διορίζονται.
O πίνακας με τα ονόματα των διορισθέντων εκπαιδευτικών έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΠΘ (www.ypepth.gr, Ενότητα: Νέα).

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Βαριές αιχμές Δεδεμπίλη και ιστορική «συγγνώμη»-Πότε θα απαντήσει ο Δήμαρχος για τις προσλήψεις στο Γηροκομείο; (βίντεο)

Σε γνώριμα επικοινωνιακά μονοπάτια επιλέγει να βαδίσει η δημοτική αρχή Ορφανού, επιστρατεύοντας τη θεωρία της «συνωμοσίας των πληκτρολογίων» κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την κριτική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους: Υγεία και Πρόληψη στην Αλέα

Ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία και Πρόληψη», βρέθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2026 στην Αλέα Αργολίδας, σε μια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »