Νίκη στο φινάλε για τον Διομήδη απέναντι στην Δράμα

Με ένα σερί 4-0 στο τελευταίο πεντάλεπτο, ο Διομήδης επικράτησε στο Άργος της Δράμας, με 26-22, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Handball Premier.
Το ματς ήταν ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκειά του με εναλλαγές στοπ προβάδισμα, αλλά την ομάδα του Άργους να είναι πιο ψύχραιμη στο φινάλε.
Ο Μπόσκος με εννιά γκολ για τον Διομήδη και ο Σίνα με επτά για τους Δραμινούς σήκωσαν το βάρος στο σκοράρισμα.
Τα πεντάλεπτα: 4-1, 5-1, 7-4, 8-7, 9-9, 11-11 (ημχ), 14-13, 14-15, 18-18, 20-20, 22-22, 26-22.
Διομήδης (Χαλκίδης): Τζίμπουλας 1, Μαρκατάτος, Κρεμαστιώτης 1, Τσιγαρίδας 5, Παπαδημητρίου, Παπαντωνόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Τσαμουρίδης 3, Μπόσκος 9, Χαντέλης 1, Σιατιρλής, Μάνθος 3, Ρούμπος 3, Κωστούλας, Μούγιτς.
Δράμα ’86 (Βαλαβάνης): Μπέτζιος, Τόσκας, Καφαντάρης, Χαϊτίδης 3, Κοβογλανίδης, Πολύδωρος 1, Θ. Παπάζογλου 2, Τοζακίδης, Τουνγκελίδης 6, Λ. Παπάζογλου 1, έσπος, Φραγκούλης, Θωμίδης, Παπαδόπουλος 2, Καβάζης, Σίνα 7.
Διαιτητές: Σκλαβενίτης – Τόλιος. Δίλεπτα: 4-6. Πέναλτι: 3/4 – 4/6.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Φαντασμαγορικές οι Εκδηλώσεις για το “Κάψιμο του Ιούδα” σε Πορτοχέλι και Ερμιόνη

Με εξαιρετική επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου, ολοκληρώθηκαν τα πασχαλινά δρώμενα του Δήμου Ερμιονίδας, με επίκεντρο τα δύο εντυπωσιακά έθιμα με το Κάψιμο του Ιούδα,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας παρουσιάζει την ποιητική συλλογή του Νίκου Φωτιάδη “Ταξίδι στο χώρο και το χρόνο”

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, συνεχίζει τον κύκλο παρουσιάσεων-διαλέξεων «Πνευματικές Συναντήσεις στην Ερμιονίδα: Συνομιλώντας με Προσωπικότητες – Κείμενα – Συγγραφείς», στην έδρα του,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »