Δήμος Ερμιονίδας: Αναπλάσεις στις Κοινότητες Κοιλάδας, Διδύμων και Φούρνων

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος, ανακοίνωσε πως ανατέθηκε σε ανάδοχο και υπογράφηκε η Σύμβαση Κατασκευής του Έργου «Αναπλάσεις στις Κοινότητες Κοιλάδας – Διδύμων – Φούρνων», προϋπολογισμού 59.932,82 €, από ίδιους πόρους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δημάρχου:

Στο Δημαρχείο Ερμιονίδας, σήμερα Τετάρτη 20.10.2021 ανατέθηκε σε ανάδοχο και υπογράφηκε η Σύμβαση Κατασκευής του Έργου «Αναπλάσεις στις Κοινότητες Κοιλάδας – Διδύμων – Φούρνων», προϋπολογισμού 59.932,82 €, από ίδιους πόρους. Το έργο των αναπλάσεων των κοινοχρήστων χώρων στις 3 Κοινότητες του Δήμου μας, χρηματοδοτείται από το ΣΑΤΑ 2021, και είναι καταχωρημένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του Δήμου Ερμιονίδας.

Ο Δήμος Ερμιονίδας προχωρά με γοργούς ρυθμούς σε μελέτες και σχεδιασμούς αστικών αναπλάσεων σε οδούς, πλατείες και κοινόχρηστους χώρους στις Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας. Κύριος στόχος μας είναι η λειτουργική, περιβαλλοντική, και αισθητική αναβάθμιση όλων των Κοινοτήτων μας. Τα έργα είναι προσαρμοσμένα στην τοπική αρχιτεκτονική, και οι αρχιτεκτονικές μελέτες προβλέπουν σχέδια με τοπικά χαρακτηριστικά σύμβολα.

Συνεχίζουμε τις συντηρήσεις, επισκευές και αναπλάσεις, και στοχεύουμε σε έργα και υποδομές που βελτιώνουν, αλλάζουν όψη και οδηγούν τις Κοινότητες της Ερμιονίδας στο μέλλον, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Κοιλάδα

Δίδυμα

Φούρνοι

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Λαμπερή η τελετή αποφοίτησης 2026 για τους τελειόφοιτους του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου (βίντεο)

Χαμόγελα, αγκαλιές, αλλά και δάκρυα συγκίνησης πλημμύρισαν το 1ο ΓΕΛ Ναυπλίου στην καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου. Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, καθηγητές, γονείς και επίσημοι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Πολιτική «κωλοτούμπα» του Σωκράτη Δωρή-Επέστρεψε στην αγκαλιά του Ορφανού

Η συγκεκριμένη επιστροφή, η οποία αποτελεί μια σοκαριστική επίδειξη κυνισμού, αναδεικνύει πώς οι βαρύτατες καταγγελίες περί διαφθοράς μπορούν να μετατραπούν, εν μια νυκτί, σε απλά εργαλεία εσωπαραταξιακού παζαριού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Επίδαυρος Βίωμα 2026»: Εγκαίνια της 29ης Έκθεση Αγροτουρισμού στην Αρχαία Επίδαυρο (πρόγραμμα)

Ένας από τους πιο εμβληματικούς θεσμούς της Αργολίδας, που ενώνει την παράδοση, τη γαστρονομία και τον τουρισμό, ανοίγει και επίσημα τις πύλες του. Τα εγκαίνια της 29ης Έκθεσης Αγροτουρισμού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »