prooptiki@msn.com

Ευχετήριο μήνυμα της Ελένης Παναγιωτοπούλου

Το 2021, που φτάνει σε λίγες μέρες στο τέλος του, ήταν μια δύσκολη χρονιά.

Η πανδημία του κορωνοϊού δοκίμασε και εξακολουθεί να δοκιμάζει τις αντοχές μας, του καθενός ατομικά, αλλά και της κοινωνίας μας συνολικά.

Ταυτόχρονα όμως μας υπενθύμισε τη σημασία που έχουν τα μηνύματα των Χριστουγέννων: αγάπη, προσφορά στον συνάνθρωπο, πίστη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Η πανδημία μας υπενθύμισε την αξία της υγείας και της ανθρώπινης ζωής, εκμηδένισε το εγώ και ανέδειξε το εμείς.

Όλοι μαζί, συνεργαζόμενοι, οι επιστήμονες της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας μπόρεσαν να αποκωδικοποιήσουν αυτή τη νέα ασθένεια και να παράγουν θεραπευτικά εργαλεία και εμβόλια.

Όλοι μαζί σε μια πρωτοφανή παγκόσμια κοινή προσπάθεια.

Και να χαράξουν την οδό διαφυγής από αυτή την κρίση.

Μια οδό που, όλοι μαζί πρέπει να ακολουθήσουμε, για να βγούμε από αυτό το τούνελ.

Κανένας μόνος του δεν μπορεί να τα καταφέρει.

Εύχομαι λοιπόν σε όλους Καλά Χριστούγεννα, με ηρεμία στην ψυχή και αγάπη στις οικογένειές σας και ο νέος χρόνος να είναι πραγματικά καλύτερος από τον φετινό!

Θα ήθελα ιδιαίτερα να αναφερθώ σε όσους βίωσαν την απώλεια ζωής λόγω κορωνοϊού στο στενό τους περιβάλλον ή νόσησαν οι ίδιοι σοβαρά και ταλαιπωρούνται ακόμη από την ύπουλη αυτή ασθένεια και να τους απευθύνω τις πιο θερμές χριστουγεννιάτικες ευχές, να μπορέσουν να επουλώσουν γρήγορα τις πληγές τους και ο νέος χρόνος να είναι πραγματικά καλύτερος για αυτούς, σε όλα τα επίπεδα.

Επίσης , θέλω να απευθύνω ιδιαίτερες ευχές σε όλους τους υγειονομικούς, που σήκωσαν και σηκώνουν στις πλάτες τους το μεγαλύτερο βάρος της πανδημίας.

Στους συναδέλφους μου ιατρούς και σε όλους τους υπόλοιπους υγειονομικούς, κάθε ειδικότητας και βαθμίδας, στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, εύχομαι να είναι καλά, να επιτελούν με επιτυχία το έργο τους και ο νέος χρόνος να φέρει κάθε καλό στις οικογένειές τους, αλλά και το τέλος της πανδημίας για όλους μας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφερθώ και σε ένα πολύ ευχάριστο νέο, που μας επιφύλαξαν οι τελευταίες μέρες αυτής της δύσκολης χρονιάς και αφορά τον Δήμο Άργους – Μυκηνών και συγκεκριμένα την ολοκλήρωση του σχεδίου πόλης στο νότιο τμήμα του Άργους.

Συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο κο Δημήτρη Καμπόσο για την πολύ ευχάριστη αυτή εξέλιξη, για τη θετική έκβαση που είχαν οι πολυετείς προσπάθειες που έκαναν, ώστε να λυθεί επιτέλους αυτό το μεγάλο πρόβλημα, που τόσους συμπολίτες μας ταλαιπώρησε και που η λύση του, όπως γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, είναι πάρα πολύ σημαντική για την ανάπτυξη του δήμου μας.

Προχωράμε με πίστη και αισιοδοξία! Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2022!

Ελένη Παναγιωτοπούλου

Ιατρός Καρδιολόγος

Αναπληρ. Βουλευτής Αργολίδας Ν.Δ.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Επιδαύρου: Ο Μίλτος Πασχαλίδης σε «Μία φανταστική βραδιά στην Βαγιωνιά»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη το βράδυ της Τρίτης 9 Αυγούστου στην Αρχαία Επίδαυρο στην παραλία «Βαγιωνιά» ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αρχαιολογικοί χώροι: Ο ταύρος της Κνωσού για… το ψυγείο-Πτωτικές τάσεις εμφάνισε το πωλητήριο στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου

Η καλή εικόνα της φετινής τουριστικής περιόδου αντανακλάται και στα έσοδα των πωλητηρίων των μεγάλων αρχαιολογικών χώρων, που ανταγωνίζονται –και ορισμένες φορές ξεπερνούν– εκείνα του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »