Συνάντηση Ανδριανού με τη ΓΓ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τις μεγάλες αυξήσεις στις ζωοτροφές

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χριστιάνα Καλογήρου, με την οποία συζήτησε το πρόβλημα των αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι λόγω των υψηλών τιμών των ζωοτροφών.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σε συνέχεια της συνάντησης που είχα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβανό με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι στην Αργολίδα, συναντήθηκα με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου, κυρία Χριστιάνα Καλογήρου με την οποία συζητήσαμε ειδικότερα θέματα που αφορούν τους κτηνοτρόφους.
Επεσήμανα στην κυρία Καλογήρου ότι τα μέτρα καταπολέμησης των παράνομων ελληνοποιήσεων που έχει αναλάβει η Κυβέρνηση αποδίδουν αποτελέσματα σε ό,τι αφορά την αύξηση των τιμών του γάλακτος υπέρ των παραγωγών, όμως η μεγάλη αύξηση των τιμών των ζωοτροφών δημιουργεί τεράστια προβλήματα για την οικονομική επιβίωση των κτηνοτρόφων, οι οποίοι πρέπει να στηριχθούν σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν λόγω και του συγκεκριμένου προβλήματος.
Η κυρία Καλογήρου με διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο γνωρίζει και παρακολουθεί στενά το πρόβλημα, το οποίο επηρεάζεται και από τη διεθνή αύξηση των τιμών των καυσίμων που αυξάνουν με τη σειρά τους το κόστος μεταφορών, και βρίσκεται σε συνεννόηση με την ΕΕ για τους προσήκοντες τρόπους αντιμετώπισης του ζητήματος».
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Επερώτηση Λαϊκής Συσπείρωσης για τις Δημόσιες δομές ψυχικής υγείας στην Πελοπόννησο

Πρόσφατα στη Νεάπολη Λακωνίας, μια 30χρονη γυναίκα με σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ, βρέθηκε να περιπλανιέται δεμένη πισθάγκωνα από την οικογένειά της. Σύμφωνα με όσα έχουν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας παρουσιάζει την ποιητική συλλογή του Νίκου Φωτιάδη “Ταξίδι στο χώρο και το χρόνο”

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, συνεχίζει τον κύκλο παρουσιάσεων-διαλέξεων «Πνευματικές Συναντήσεις στην Ερμιονίδα: Συνομιλώντας με Προσωπικότητες – Κείμενα – Συγγραφείς», στην έδρα του,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ερμιονίδας: Στο ανώτερο 25% των δήμων της χώρας βάσει του Δείκτη Συνολικών Επιδόσεων

Με βάση τον Δείκτη Συνολικών Επιδόσεων του Υπουργείου Εσωτερικών για το έτος 2024, ο Δήμος Ερμιονίδας με βαθμό 0,45 κατετάγη στην 83η θέση μεταξύ των 313 Δήμων για τους οποίους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »