Γ. Μανιάτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ: «Θα μας καθοδηγήσει το μήνυμα των πολιτών στις εκλογές»

“Θα υπακούσουμε στο μήνυμα που θα πάρουμε από τους πολίτες το βράδυ των εκλογών”, τόνισε ο καθ. Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο Γ. Μανιάτης θύμισε ότι το Κίνημα Αλλαγής ήταν αυτό που στάθηκε πατριωτικά, υπεύθυνα και διασφάλισε
τη σταθερότητα στη χώρα. Αναφερόμενος στις έρευνες Υδρογονανθράκων, είπε ότι ο κ. Τσίπρας με βαθύτατη υποκρισία περηφανεύτηκε για ένα έργο που πολέμησε και υπονόμευσε όταν ήταν στην Αντιπολίτευση. “Η ζωή και η ιστορία τιμωρούν…” είπε χαρακτηριστικά.
Ακολουθούν σημεία τοποθέτησης του Γ. Μανιάτη:
► Οι πολίτες έχουν τη σοφή κ σωστή επιλογή του Κινήματος Αλλαγής. Αποδείξαμε διαχρονικά, ειδικά τα χρόνια της κρίσης, ότι σταθήκαμε πατριωτικά, υπεύθυνα κ διασφαλίσαμε τη σταθερότητα στη χώρα.
►Θέλουμε η χώρα να κυβερνηθεί με προοδευτικό ή με συντηρητικό πρόσημο;
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν καθαρά δεξιά, συντηρητικότατη, εκχώρησε το δημόσιο πλούτο κι έκανε όλα τα χατίρια του ΔΝΤ κ της τρόικα.
►Εμείς λέμε ότι η χώρα πρέπει α) να κυβερνηθεί, να μην μπει σε νέες περιπέτειες και να μην πάμε σε νέες εκλογές με απλή αναλογική, β) να αναθεωρήσουμε το Σύνταγμα, γ) να εκλέξουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας, δ) να καταργήσουμε το Υπερταμείο της αποικιοκρατίας στο οποίο εκχωρήθηκαν όλα.
►Θα μας καθοδηγήσει το μήνυμα των πολιτών στις εκλογές.
Δείτε εδώ το σχετικό video
►Δεν αρκεί να μειώσουμε τους φορολογικούς συντελεστές, αλλά επιπλέον, να διασφαλίσουμε ότι θα δημιουργηθούν κ νέες θέσεις εργασίας. Αυτό δεν το λέει η Νέα Δημοκρατία.
►Η ζωή και η ιστορία τιμωρούν…Ο κ. Τσίπρας με βαθύτατη υποκρισία περηφανεύτηκε για ένα έργο που πολέμησε, υπονόμευσε κ καταψήφισε, όταν ήταν στην Αντιπολίτευση, τους διαγωνισμούς που είχαμε προκηρύξει για τις έρευνες Υδρογονανθράκων.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων για εκλογή νέου Προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής

Η συνεδρίαση που αφορά την εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής, σηματοδοτεί την έναρξη της 2ης θητείας της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Επίδαυρος Βίωμα 2026»: Εγκαίνια της 29ης Έκθεση Αγροτουρισμού στην Αρχαία Επίδαυρο (πρόγραμμα)

Ένας από τους πιο εμβληματικούς θεσμούς της Αργολίδας, που ενώνει την παράδοση, τη γαστρονομία και τον τουρισμό, ανοίγει και επίσημα τις πύλες του. Τα εγκαίνια της 29ης Έκθεσης Αγροτουρισμού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει σήμερα το νέο Μουσείο Άργους – Πρόσκληση από τον Δήμο Άργους-Μυκηνών

Σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026 στις 19:30, πραγματοποιούνται τα επίσημα εγκαίνια της νέας μόνιμης έκθεσης του ανακαινισμένου Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους από την Υπουργό Πολιτισμού,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »