Πανηγυρικού χαρακτήρα είναι η ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα ο Γιάννης Μανιάτης μετά την απόφαση του ΣΥμβουλίου Επικρατείας Στο σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής: Δικαιώθηκε από το Συμβούλιο Επικρατείας (ΣτΕ) το συσσίτιο του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας. Το ανώτατο δικαστήριο της
χώρας απέρριψε το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής κατά των αδειών ανέγερσης του νέου κτιρίου του συσσιτίου. Ο παπα – Λευτέρης, ο Αργολίδος Νεκτάριος, ο Δήμος Ναυπλίου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η κοινωνία του Ναυπλίου και της Αργολίδας, όλοι εμείς που στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις το έργο αναβάθμισης του συσσιτίου, διαπιστώνουμε για μια ακόμη φορά ότι το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, είναι ο μεγάλος και ουσιαστικότερος θεματοφύλακας της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Ναύπλιο: 2ο & 3ο Εργαστήριο Φωτογραφίας στο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας του Ιδρύματος Βασίλη Παπαντωνίου
Με την καθοδήγηση της αγαπημένης μας διακεκριμένης φωτογράφου Υπατίας Κορνάρου, συνεχίζουμε το φωτογραφικό μας ταξίδι με δύο ακόμα δημιουργικά εργαστήρια γεμάτα φαντασία, παιχνίδι και… πολλά κλικ!




