prooptiki@msn.com

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ «ΤΣΙΠΑ» -ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Περιπτώσεις σαν αυτές που ζούμε με επίκεντρο την Αργολίδα  απογοητεύουν ακόμη και τους πιο καλοπροαίρετους πολίτες σχετικά με τα ζητούμενα και τις φιλοδοξίες κάποιων αιρετών . 

Με φόντο το μεγάλο έργο σε πολλούς τομείς , που η Περιφερειακή Αρχή Τατούλη άφησε ως παρακαταθήκη στην Αργολίδα , εξελίσσεται μία άτυπη μάχη και μία ανοίκεια προσπάθεια οικειοποίησης της συλλογικής δουλειάς των αιρετών της παράταξης Τατούλη την περίοδο 2014-2019. 
Μία πτυχή των έργων , αφορούσε τον αθλητισμό. 
Εκεί παρακολουθούμε το θέατρο του παραλόγου, από αποπεμφθέντες της παράταξής μας και εκπροσώπους της νυν Περιφερειακής Αρχής , όπου «σφάζονται» κυριολεκτικά στα πόδια του Παναγιώτη Νίκα , που τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση  αφού πέτυχε το στόχο του εξευτελισμού των εχόντων «χαλαρές» αντιστάσεις σε ταξίματα και σε υποσχέσεις. 
Έχοντας αποδυναμώσει τους αφελείς από αξιοπρέπεια και πολιτικό ανάστημα, τώρα αφήνει ελεύθερη την αρένα , όπου ως άλλοι μονομάχοι ξεκίνησαν τον αγώνα οι αντίπαλοι. Αυτό όμως είναι ένα γεγονός, που υποτιμά την Αργολίδα και τους Αργολιδείς, διότι έγινε ολοφάνερος ο σκοπός των πρωταγωνιστών. Δηλαδή οι θέσεις και τα αξιώματα και όχι η δουλειά για τον τόπο. 
Επειδή η λαϊκή παροιμία « δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση, να υπενθυμίσω πως μέχρι σήμερα ο κ.Νίκας και οι σύμβουλοί του, παλεύουν με μεγάλες καθυστερήσεις μάλιστα, να προχωρήσουν τα έργα που άφησε μελετητικά έτοιμα και τα περισσότερα δημοπρατημένα,  η  Περιφερειακή Αρχή Τατούλη και ΟΛΟΙ οι Περιφ.Σύμβουλοι Αργολίδας . 
Νέο έργο, που να έχει οραματιστεί και  προγραμματίσει για την Αργολίδα αυτά τα δύο χρόνια  θητείας του, ο κ.Νίκας μέχρι τώρα δεν έχουμε δει.
Τώρα τα όσα ζήσαμε την περίοδο COVID19 με την προμήθεια rapid tests, για τα οποία μάλιστα δεχόταν και ευχαριστήρια ο  κ. Περιφερειάρχης , ενώ αυτή ήταν η κεντρική οδηγία του υφυπουργού κ. Αυγενάκη, προς όλες τις Περιφέρειες της Χώρας, τα αφήνω στην κρίση των Αργολιδέων. 
Από την πλευρά της Παράταξης της Νέας Πελοποννήσου, ενημερώνουμε τους πολίτες, πως δεν θα επιτρέψουμε τέτοιες ασχήμειες με φόντο θέσεις και αξιώματα και θα είμαστε απόλυτα δίπλα στην κοινωνία με ανιδιοτέλεια και σοβαρότητα, διότι με όσα βλέπουμε και ακούμε, έφτασε ο κόμπος στο χτένι. 
                                               Αντώνης ΛΥΜΠΈΡΗΣ 
                            ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

2006: Σκοτώνεται ο σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης μετά τη σύγκρουση ελληνικού και τουρκικού F-16 πάνω από την Κάρπαθο

1430: Η Ιωάννα της Λωρραίνης συλλαμβάνεται από τους Βουργουνδούς. 1453: Ο Μωάμεθ Β’ προτείνει στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο να εγκαταλείψει την Κωνσταντινούπολη με ανταλλάγματα, αλλά ο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ανδριανός: Να καταβληθούν χωρίς καθυστερήσεις οι αποζημιώσεις στους πληγέντες από την περσινή πυρκαγιά στη Γκάτζια και το Αραχναίο.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη ΒουλήΕρώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντάκαι τον Υπουργό Εσωτερικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Παρέμβαση Γεωργόπουλου στον ΕΛΓΑ για την αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών της Ερμιονίδας

Την αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών της Ερμιονίδας από τις ζημιές στο στάδιο καρπόδεσης των ελαιοδέντρων, ζητά με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει τα συγχαρητήρια της στους συναδέλφους μας που υπηρετούν στο Τμήμα Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών οι οποίοι σε συνεργασία με

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »