Πρόσκληση για τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αργους-Μυκηνών

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 6 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00, σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.
3852/2010, για  να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:
 Θέματα Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών:
1. Περί αναπροσαρμογής ή μη των ισχυόντων τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού του Δήμου  Άργους – Μυκηνών για το έτος 2019 και εφ’ εξής – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
2. Επί του από 30-11-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης  του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Έγκριση Πρωτοκόλλων Οριστικής Παραλαβής  Υπηρεσιών» – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
3. Επί του από 30-11-2018 εγγράφου της Δ/νσης Οικονομικών και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης  του Δήμου Άργους – Μυκηνών με θέμα: «Διαγραφή ως αχρεωστήτως βεβαιωθέντος τέλους  κοινοχρήστου χώρου στην Δ.Κ. Ν. Κίου» – εισηγητής ο κ. Σ. Παναγιωτόπουλος.
4. Περί θεωρήσεως επαγγελματικής άδειας επαγγελματία πωλητή Λαϊκών Αγορών – εισηγητής ο κ. Γ.  Αθανασόπουλος.
 Θέματα Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Μελετών:
5. Περί καταρτίσεως τεχνικού προγράμματος Δήμου Άργους – Μυκηνών έτους 2019 – εισηγήτρια η κ.  Μ. Λαθουράκη.
6. Περί εγκρίσεως 1ου ΑΠΕ και παρατάσεως προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Άμεση αποκατάσταση  ζημιών λόγω θεομηνίας στη Δ.Ε. Κουτσοποδίου» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
7. Περί εγκρίσεως 1ου ΑΠΕ και παρατάσεως προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή
χλοοτάπητα γηπέδου Τ.Κ. Μαλαντρενίου» -εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
8. Περί εγκρίσεως 1ου ΑΠΕ του έργου: «Διαμόρφωση κόμβων» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
9. Περί εγκρίσεως της μελέτης για την προμήθεια τριών συστημάτων διαβαθμισμένης συμπίεσης για  την αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
10. Κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για λόγους δημόσιας ωφέλειας για την κατασκευή του έργου: «Διευθέτηση και ανάπλαση παραρεμάτιας ζώνης χειμάρρου Ξοβριού στο Τ.Δ. Κιβερίου του Δήμου Λέρνας Αργολίδας» – εισηγήτρια η κ. Μ. Λαθουράκη.
 Θέματα Δ/νσης Παιδικών Σταθμών:
11. Περί ανακλήσεως της υπ’ αριθ. 239/2018 αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Περί  εγκρίσεως νέων προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο του Ε.Π για τη Δράση “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” περιόδου 2018 – 2019 και καθορισμός ειδικοτήτων, για την εξυπηρέτηση αναγκών των Παιδικών Σταθμών» και λήψη νέας απόφασης αναφορικά με το ίδιο θέμα – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.
12. Περί εγκρίσεως πρακτικού της ειδικής Επιτροπής Επαναξιολόγησης αιτήσεων για απαλλαγή ή μείωση τροφείων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Άργους Μυκηνών σχολικής περιόδου 2018– 2019 – εισηγήτρια η κ. Μ. Κουργιαλά.
 Τρέχοντα Θέματα:
13. Περί εγκρίσεως της μελέτης για την προμήθεια 2 μεταχειρισμένων απορριμματοφόρων οχημάτων εισηγητής  ο κ. Γ. Αθανασόπουλος.
14. Περί αγοράς – δωρεάς ενός αυτοκινήτου για τις ανάγκες του τμήματος Ασφαλείας Άργους -εισηγητής ο κ. Θ. Οικονόμου.
15. Περί εγκρίσεως μελέτης για την αγορά Ισοπεδωτή Γαιών (Γκρέιντερ) με συνοπτικό διαγωνισμό -εισηγητής ο κ. Θ.Οικονόμου.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Κων/νος Μπέγκος

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Ναυπλιέων: Τα πραγματικά στοιχεία για τη στήριξη του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Με αφορμή την ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδας, ο Δήμος Ναυπλιέων θεωρεί αναγκαίο, προς ενημέρωση των πολιτών, να αποσαφηνίσει τα πραγματικά στοιχεία σχετικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Κωνσταντίνο Δ. Μπροδήμα στα Δίδυμα

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός παρέστη στα Δίδυμα στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον έφεδρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Τραγούδια της Ξενιτιάς» – Ένα μουσικό ταξίδι μνήμης και συγκίνησης σήμερα στο Λυγουριό

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας», σε συνέχεια των πολιτιστικών δράσεων του φετινού καλοκαιριού, προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά – αφιέρωμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΔΕΥΑΑΡ-Μ: Ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες αντιμετώπισης των προβλημάτων ύδρευσης της Τ.Κ. Προσύμνης

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ., με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους κατοίκους της Τ.Κ Προσύμνης, κατανοεί πλήρως την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που έχει προκληθεί από τα σοβαρά προβλήματα στην

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »