Στα λευκά ντύθηκαν χωριά της Αργολίδας-Έγκαιρες επεμβάσεις του Δήμου Άργους-Μυκηνών(φωτό)

Στα λευκά ντύθηκαν περιοχές της ορεινής Αργολίδας από την επέλαση της κακοκαιρίας Κάρμελ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Εκτός όμως, από την ομορφιά του λευκού τοπίου που άφησε πίσω του ο χιονιάς, δημιούργησε και προβλήματα στο οδικό δίκτυο του Νεοχωρίου, της Φρουσιούνας και του Κεφαλόβρυσου στο Δήμο Άργους-Μυκηνών.

Ο μηχανισμός του Δήμου Άργους-Μυκηνών αντέδρασε έγκαιρα και αποτελεσματικά και κράτησε τους δρόμους ανοιχτούς σε όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Η Σπυριδούλα Γ. Σπανού, Αντιδήμαρχος Δήμου Άργους Μυκηνών, με ανάρτησή της ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Δήμου για τον εκχιονισμό στις περιοχές που παρουσιάστηκαν προβλήματα.

«Ευχαριστώ πολύ τους χειριστές μηχανημάτων έργου του Δήμου μας, τον Γιώργο και τον Κώστα, για την επέμβαση τους για εκχιονισμό στην περιοχή του Νεοχωρίου, Κεφαλόβρυσου και  Φρουσιούνας . Μαζί με τον Αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας κ. Πετσέλη Χρήστο επενέβησαν όπου χρειάστηκε».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Τραγούδια της Ξενιτιάς» – Ένα μουσικό ταξίδι μνήμης και συγκίνησης στο Λυγουριό

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας», σε συνέχεια των πολιτιστικών δράσεων του φετινού καλοκαιριού, προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά – αφιέρωμα με τίτλο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους: Υγεία και Πρόληψη στην Αλέα

Ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία και Πρόληψη», βρέθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2026 στην Αλέα Αργολίδας, σε μια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Οδηγίες Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας για την προστασία από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται φέτος στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν αυξημένη επιδημιολογική επιβάρυνση από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΕΟΔΥ, η φετινή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »