ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ‏

Μαζική και μαχητική η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αργολίδα ενάντια στο νόμο έκτρωμα για το ασφαλιστικό. Το παρόν έδωσαν σωματεία του νομού, το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, το Σωματείο Οικοδόμων Ναυπλίου, συμμετείχαν επίσης ο Σύνδεσμος Ξυλουργών Αργολίδας καθώς επίσης και η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν μαζικά οι αγρότες από το μπλόκο της Δαλαμανάρας με τα τρακτέρ τους.
Νωρίτερα απεργιακή φρουρά του ΠΑΜΕ μαζί με το Συνδικάτο Γάλακτος τροφίμων και Ποτών περιφρούρησε συσκευαστήριο κόντρα στην εργοδοσία που με τραμπουκικό τρόπο προσπαθούσε να βάλει τους εργαζόμενους για δουλειά.
Στη συγκέντρωση χαιρέτησαν:
1) Γεωργία Αργυροπούλου από το σωματείο των ιδιωτικών υπάλληλων Αργολίδας
2) Ευαγγέλια Σπανού από την Επιτροπή Αγώνα Επισιτισμού – Τουρισμού
3) Μιχάλης Κρόκος γραμματέας του Αγοτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας  (εκπρόσωπος από το μπλόκο Δαλαμανάρας )
Και την κεντρική ομιλία έκανε ο Θανάσης Κολιζέρας πρόεδρος του συνδικάτου γάλακτος τροφίμων –ποτών
Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία στους δρόμους του Άργους.  Ακολούθησε μηχανοκίνητη πορεία προς το μπλόκο των αγροτών στη Δαλαμανάρα όπου έγινε και αποκλεισμός του δρόμου.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Λάμπρου: “Οι υπηρεσίες Δόμησης Ανήκουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν μπορούν να μεταφερθούν στο Ελληνικό Κτηματολόγιο”

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο είχα καταθέσει αίτημα για να υπάρξει ψήφισμα του Δημοτικού συμβουλίου για την μη μεταφορά των υπηρεσιών Δόμησης στο Ελληνικό Κτηματολόγιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στο ετήσιο μνημόσυνο του ήρωα καταδρομέα Ευάγγελου Τσάκωνα στο Κολιάκι της Επιδαύρου

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός συμμετείχε στο ετήσιο μνημόσυνο του ήρωα καταδρομέα Ευάγγελου Τσάκωνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

O χάρτης του καύσωνα: Ποιες περιοχές θα «ψηθούν» – Ο υδράργυρος θα δείξει μέχρι και 43 βαθμούς

Η θερμή εισβολή που επηρεάζει τη χώρα αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες, με τον υδράργυρο να αγγίζει ή και να ξεπερνά κατά τόπους τους 42 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με τα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »