Δήλωση Γιάννη Γεωργόπουλου για τα κρούσματα στην Κοινότητα Διδύμων

Ως είναι γνωστό, τα κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ έλαβαν δείγματα και από τα αποτελέσματα προέκυψαν νέα επίσημα καταγεγραμμένα κρούσματα, σε κατοίκους της Κοινότητας Διδύμων.

Ευχή όλων μας είναι η ταχεία ανάρρωση των συμπολιτών μας.
Λαμβάνοντας υπόψη την πρότερη εμπειρία μας από τις εξελίξεις στον Δήμο μας, στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, είμαστε εν μέσω της “μάχης” που καλούμαστε να δώσουμε με την πανδημία.
Απαιτείται συλλογική και ατομική ευθύνη έτσι όπως προβλέπεται από τα Επιστημονικά Πρωτόκολλα ώστε να βγούμε νικητές.
Με το ίδιο λοιπόν αίσθημα ευθύνης, που πρέπει να μας χαρακτηρίζει, συνεχίζουμε να τηρούμε όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας.
Όσον αφορά τον Δήμο Ερμιονίδας, θέλω να τονίσω ότι δεν συντρέχει λόγος πανικού και είναι απαραίτητη η αυστηρή τήρηση των μέτρων και των οδηγιών.
Αγαπητοί συνδημότες,
Η ενημέρωση για τα επισήμως καταγεγραμμένα κρούσματα, γίνεται αρμοδίως από τον ΕΟΔΥ, και όχι στον Δήμο ή την Δημοτική Αρχή.
Είμαι σε καθημερινή επικοινωνία με τους Επιστήμονες, παρακολουθώ προσωπικά τις εξελίξεις και σε οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την αναλυτική και διεξοδική σας ενημέρωση για ένα μείζον θέμα που άπτεται της Δημόσιας Υγείας.
Τηρούμε τα μέτρα, μένουμε ασφαλείς και προστατεύουμε το μείζον αγαθό της Δημόσιας Υγείας.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Βαριές αιχμές Δεδεμπίλη και ιστορική «συγγνώμη»-Πότε θα απαντήσει ο Δήμαρχος για τις προσλήψεις στο Γηροκομείο; (βίντεο)

Σε γνώριμα επικοινωνιακά μονοπάτια επιλέγει να βαδίσει η δημοτική αρχή Ορφανού, επιστρατεύοντας τη θεωρία της «συνωμοσίας των πληκτρολογίων» κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την κριτική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Οδηγίες Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας για την προστασία από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται φέτος στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν αυξημένη επιδημιολογική επιβάρυνση από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΕΟΔΥ, η φετινή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

H Ένωση Ξενοδόχων Ερμιονίδας – Πόρτο Χελίου αποχαιρετά τη Δόμνα Τορτοπίδου

To Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Ερμιονίδας – Πόρτο Χελίου (ΕΞΕΠ), αποχαιρετά σήμερα, με θλίψη και οδύνη τη Δόμνα, την άξια συνάδελφο ξενοδόχο, φίλη και συνεπή συνεργάτη στα θεσμικά όργανα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Τραγούδια της Ξενιτιάς» – Ένα μουσικό ταξίδι μνήμης και συγκίνησης σήμερα στο Λυγουριό

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας», σε συνέχεια των πολιτιστικών δράσεων του φετινού καλοκαιριού, προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά – αφιέρωμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »