Δήμος Επιδαύρου: Αναβάλλεται η έκθεση εικαστικών λόγω των νέων υγειονομικών μέτρων

Ο Δήμος Επιδαύρου σε ανακοίνωσή του ενημερώνει για την αναβολή της έκθεσης εικαστικών ‘’Ηθοποιός σημαίνει Φώς’’, λόγω των νέων υγειονομικών μέτρων που επιβάλλουν ελέγχους κατά την είσοδο σε κλειστούς χώρους εμβολιασμένων ή προσφάτως νοσούντων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Η κατάσταση της υγειονομικής κρίσης, δυστυχώς, δεν μας αφήνει περιθώρια να επανέλθουμε στην πλήρη κανονικότητα σε όλα τα επίπεδα.
Τα μέτρα τα οποία αποφασίστηκαν και η υποχρέωση σε συγκεκριμένους εσωτερικούς χώρους να υπάρχει έλεγχος εμβολιασμένων ή προσφάτως νοσούντων για την είσοδό τους σε αυτούς, μας αναγκάζει να αναβάλουμε την έκθεση εικαστικών ‘’Ηθοποιός σημαίνει Φώς’’.
Η προετοιμασία, ο σχεδιασμός, οι συμμετοχές αλλά και η πρώτη αποτύπωση της έκθεσης, μας προετοίμαζαν για ένα πολύ μεγάλο γεγονός, συνέχεια της περσινής επιτυχημένης έναρξης.
Ο διαχωρισμός, όμως, στους εισερχόμενους, πέραν της όποιας υγειονομικής διασφάλισης που τίθεται εν αμφιβόλω, θα δημιουργούσε και τον φυσικό αποκλεισμό από την έκθεση ανθρώπων που θα ήθελαν να δουν την προσπάθεια αυτή από κοντά.
Δίνουμε λοιπόν ραντεβού για το άμεσο μέλλον και χωρίς συνθήκες αποκλεισμού, προκειμένου όλοι μαζί να απολαύσουμε τη σπουδαία δουλεία που έχει γίνει.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους κοπίασαν για την προετοιμασία της έκθεσης όπως τους διοργανωτές, τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους που μας είχαν ενημερώσει ότι θα παρευρίσκονται.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Λυγουριό: Παρουσίαση του βιβλίου «Εγώ… Μια Πέτρα» της Αναστασίας Ποθητού Σαρρή στο Μουσείο Κωτσιομύτη

Μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά με επίκεντρο την ιστορία, τη φύση και τον άνθρωπο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου 2026 στο Λυγουρίο. Στον φιλόξενο προαύλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σφοδρή επίθεση του Εμπορικού Συλλόγου κατά της Δημοτικής Αρχής Ναυπλιέων για την έκθεση βιβλίου

Ψήφισμα Διαμαρτυρίας Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου: «Όχι στην εμπορευματοποίηση και την αλλοίωση της Έκθεσης Βιβλίου Ναυπλίου εις βάρος της τοπικής αγοράς»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δύο επέτειοι για την Καραθώνα ή η διαρκής κοροϊδία σε βάρος του Ναυπλιακού λαού-Του Τόλη Κοΐνη

Στις 12 Αυγούστου 2024 η μικρότερη παράταξη της Δημοτικής Αντιπολίτευσης, η «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» κατέθεσε ένα ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα να μην δοθεί η Καραθώνα προς εκποίηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »