Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου σήμερα 25η Μαρτίου ακούστηκαν εμβατήρια από άκρη σε άκρη του Άργους ανυψώνοντας το εθνικό φρόνημα των κατοίκων και δίνοντας κουράγιο
σε όλους τις δύσκολες αυτές ημέρες. Με μεγάλη συγκίνηση άνθρωποι όλων των ηλικιών στα μπαλκόνια και τις αυλές τραγουδούσαν και χειροκροτούσαν τους ήρωες του 21 αλλά και τους σημερινούς ήρωες γιατρούς των νοσοκομείων μας.

Ναύπλιο: Βαριές αιχμές Δεδεμπίλη και ιστορική «συγγνώμη»-Πότε θα απαντήσει ο Δήμαρχος για τις προσλήψεις στο Γηροκομείο; (βίντεο)
Σε γνώριμα επικοινωνιακά μονοπάτια επιλέγει να βαδίσει η δημοτική αρχή Ορφανού, επιστρατεύοντας τη θεωρία της «συνωμοσίας των πληκτρολογίων» κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την κριτική





