Πτώση τιμών που αγγίζει το 20% αλλά σταθεροποίηση της παραγωγής στα κηπευτικά βλέπουν οι παραγωγοί Βιολογικών στην Αργολίδα. Ο Δημήτρης Αναστασάκης παραγωγός βιολογικών κηπευτικών τα τέσσερα τελευταία χρόνια δήλωσε : «Αυτή τη χρονιά οι τιμές είναι χαμηλότερες από την περασμένη
χρονιά. Το μπρόκολο είχε 1,80 και τώρα έχει 1,20 ,το κουνουπίδι είναι στο ένα ευρώ περίπου , το παντζάρι είναι στα 0,80 λεπτά ενώ πέρσι πουλήσαμε γύρω στο ένα ευρώ και τέλος το σπανάκι από 1 έως 1,20»
Ο Δημήτρης Αναστασάκης μας δήλωσε επίσης : « παρά τα προβλήματα που υπάρχουν αυτοί που επενδύουν πλέον στην Βιολογική γεωργία είναι πλέον αρκετοί και είναι νέοι άνθρωποι. αφού δεν υπάρχει πρόβλημα στην διάθεση του προϊόντος.
Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που υπάρχει για τους Βιοκαλλιεργητές στην Αργολίδα είναι και ο μικρός κλήρος αφού όπως τόνισε ο Δημήτρης Αναστασάκης : «ένας Βιοκαλλιεργητής έχει στραμμένα τα μάτια του στα γειτονικά χωράφια αφού ένα δεν έχουν την απαιτούμενη συμπεριφορά όταν ραντίζουν σου προκαλούν ζημιά. Από ένα χωράφι 15 στρεμμάτων φθάνεις να εκμεταλλεύεσαι περίπου τα επτά στρέμματα αφού αφήνεις τα άλλο μισά ακαλλιέργητα προκειμένου να μην περάσει στην παραγωγή το ράντισμα.» Η αύξηση των Βιοκαλλιεργητών στην Αργολίδα ήδη έχει δημιουργήσει μία σειρά από σκέψεις για την δημιουργία της ομάδας παραγωγών.