Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου :Συντασσόμαστε με το Εργατικό Κέντρο Αργολίδας για την Επιθεώρηση Εργασίας

Η έλλειψη σωστής λειτουργίας και συνεννόησης με όλους τους εκπροσώπους της Εργατικής Τάξης του Νομού έχει δημιουργήσει ένα μείζον αδιέξοδο που πρέπει άμεσα να αρθεί αναφέρει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου σε ανακοίνωση μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει ότι συντάσσεται με τα αιτήματα του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας για την λειτουργία της Επιθεώρησης Εργασίας Το κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει :

Προς: Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων  Κ. Χατζηδάκη Κωστή. Γενικό Επιθεωρητή Σ.Ε.Π.Ε. Κ. Βούρτση Χαράλαμπο  Προϊσταμένη Τμήματος Συντονισμού Επιθεώρησης  Εργασιακών Σχέσεων Πελοποννήσου κα  Κεχαγιά   Αδαμαντία

  Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίας- Ερμιονίδας έχει εδώ και πολύ καιρό διαμαρτυρηθεί προς το Υπουργείο Εργασίας για την λειτουργία της Επιθεώρησης Εργασίας του Νομού.

  Έχει τονίσει στους Αρμόδιους Υπουργούς την παντελή έλλειψη συνεργασίας με τους εκπροσώπους της Εργατικής Τάξης του Νομού. Και έχει ζητήσει να ληφθούν μέτρα για αλλαγή της συμπεριφοράς των υπευθύνων ή διαφορετικά την αντικατάστασή τους.

   Έκτοτε δεν συνέβη τίποτα. Ούτε το Υπουργείο έλαβε υπόψιν τις διαμαρτυρίες μας, αλλά ούτε και οι Αρμόδιοι της Επιθεώρησης Εργασίας της Αργολίδας άλλαξαν στάση.

   Σήμερα διαπιστώνουμε ότι την ίδια αντίληψη και γνώμη έχουν και οι συνάδελφοι του γειτονικού Εργατικού Κέντρου Άργους, η Διοίκηση του οποίου αποτελείται από έμπειρους συνδικαλιστές που έχουν συνεργασθεί με πολλούς προϊσταμένους της Επιθεώρησης Εργασίας.

  Ως εκ τούτου η έλλειψη σωστής λειτουργίας και συνεννόησης με όλους τους εκπροσώπους της Εργατικής Τάξης του Νομού έχει δημιουργήσει ένα μείζον αδιέξοδο που πρέπει άμεσα να αρθεί.

Συντασσόμεθα με τα αιτήματα του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας και ζητούμε την άμεση ομαλοποίηση των σχέσεων συνεργασίας Κρατικού μηχανισμού και εκπροσώπων της Εργατικής Τάξης.

  Σε αντίθετη δε περίπτωση διατήρησης αυτής της ασυνεννοησίας και δυσαρμονίας, δηλώνουμε ότι θα προβούμε από κοινού όλοι σε ενέργειες που θα είναι πολύ δυσάρεστες  για όλους μας.  

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΛΙΑΣ – ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

H Ένωση Ξενοδόχων Ερμιονίδας – Πόρτο Χελίου αποχαιρετά τη Δόμνα Τορτοπίδου

To Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Ερμιονίδας – Πόρτο Χελίου (ΕΞΕΠ), αποχαιρετά σήμερα, με θλίψη και οδύνη τη Δόμνα, την άξια συνάδελφο ξενοδόχο, φίλη και συνεπή συνεργάτη στα θεσμικά όργανα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Έκτακτη ανακοίνωση του Δήμου Άργους – Μυκηνών για την καθαριότητα και τα ογκώδη απορρίμματα

Λόγω ιδιαιτέρων συνθηκών και αυξημένων αναγκών των ημερών του Δεκαπενταύγουστου στην αποκομιδή απορριμμάτων, παρακαλούμε να μην γίνεται απόρριψη Ογκωδών ανεξέλεγκτα σε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »