
Σφαγή γίνεται στη Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές αφού ο Βασίλης Σωτηρόπουλος δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις της Ελσας Παπαδημητρίου και αποφάσισε να προχωρήσει σε οριστική ρήξη:Σεδηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό αποκάλεσε άθλιες και απροκάλυπτες τις δηλώσεις της Ελσας Παπαδημητρίου και μάλστα τόνισε ότι δεν έχει ακούσει κάτι παρόμοιο .
Στη συνέχεια ο Σωτηρόπουλος έχοντας χάσει κάθε έλεγχο δήλωσε. “Αν εννοεί η Παπαδημητρίου, ότι θα έστελνε εδώ τους συγγενείς των ανθρώπων που διόρισε την τελευταία μέρα που έπεσε η κυβέρνηση, για να μας κάψουν τη νομαρχία, να ερχόντουσαν”.

Εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Ναός της Παναγίας στη νησίδα Δασκαλειό στο Τολό
Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026, εορτή του Γενεσίου της υπεραγίας Θεοτόκου, εορτάζει και πανηγυρίζει ο ιερός Ναός της Παναγίας στην Νησίδα Δασκαλειό στο Τολό.




