Χρυσή Αυγή Αργολίδας: Μια απληροφόρητη κυβέρνηση που παραπαίει.

Σε ανακοίνωση της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής αναφέρονται τα εξής:
Ο κ. Καμμένος στις πρόσφατες δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ερωτήθηκε για το ζήτημα των μεταναστών και τη στέγασή τους σε ξενοδοχεία της Αργολίδας. Ο απληροφόρητος υπουργός
δήλωσε πως δεν υφίσταται τέτοιο θέμα ενώ την ίδια στιγμή όλη η Αργολίδα γνωρίζει την ύπαρξη εκατοντάδων μεταναστών που φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία στο Λυγουριό και στο Πόρτο Χέλι. Ο απληροφόρητος υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος σήμερα παριστάνει τον «Μακεδονομάχο» και την ίδια στιγμή αφήνει ασύδοτους τους Τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο και ξέφραγο αμπέλι τα σύνορά μας, καλό θα ήταν να συμβουλευόταν τους συνεργάτες του προτού ξεστομίσει ψέματα θέλοντας να παραπλανήσει τον Αργολικό λαό.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ζητά επανεξέταση των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση «Παράγουμε στην Ελλάδα»

Επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Νικόλαο Παπαθανάση, με θέμα «Επανεξέταση προσθήκης των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση “Παράγουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »