Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Ξεκινούν οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις

Ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, ενημερώνει ότι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις, αν και η θέση του Συλλόγου είναι η πλήρης κατάργησή τους,  οι οποίες παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων δεν έχουν ακόμα καταργηθεί.

Ως εκ τούτου , ημέρα  έναρξης του φετινού φθινοπωρινού δεκαπενθημέρου Ενδιάμεσων Εκπτώσεων  ορίζεται   η  Δευτέρα   , 1η Νοεμβρίου και αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι η Δευτέρα   15 Νοεμβρίου.      

Για  την 1η Κυριακή , δηλαδή την 7η  Νοεμβρίου και κατόπιν απόφασης του ΔΣ του Συλλόγου,  με  αριθμό πρακτικού    296 /8-4-2019, προτείνεται  να  παραμείνουν  ΚΛΕΙΣΤΑ  τα Εμπορικά Καταστήματα για τις Κυριακές των Ενδιάμεσων Εκπτωτικών Περιόδων, διότι  η εν λόγω ημέρα δεν έχει αξιόλογο εμπορικό  ενδιαφέρον.   Εάν κάποιο κατάστημα επιθυμεί, μπορεί να είναι ανοιχτά εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει.

Περιμένουμε πανέτοιμοι όλους τους καταναλωτές για τις αγορές τους με στόχο την ενίσχυση της Ναυπλιακής  αγοράς και οικονομίας, με ασφάλεια τηρώντας  με συνέπεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα .

 Στηρίζουμε τα Μαγαζιά μας– Στηρίζουμε τον Τόπο μας, και σας καλούμε να εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές τιμές , την άριστη ποιότητα και τις ευκαιρίες των προϊόντων , που διαθέτουν τα καταστήματα μας.

Οι τοπικές μας επιχειρήσεις χρειάζονται  τη στήριξη όλων μας έτσι ώστε ΟΛΟΙ μαζί να βγούμε ενωμένοι και πιο δυνατοί.

Ευχόμαστε σε όλους τους εμπόρους και τους καταναλωτές καλές εκπτώσεις, καλές αγορές και καλές δουλειές!!!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΤΟ ΔΣ

Του Εμπορικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Οδηγίες Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας για την προστασία από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται φέτος στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν αυξημένη επιδημιολογική επιβάρυνση από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΕΟΔΥ, η φετινή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κλειστά 29 σχολεία στην Πελοπόννησο λόγω έλλειψης μαθητών και κτιρίων-Τα 6 στην Αργολίδα

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου αποφάσισε την προσωρινή αναστολή λειτουργίας 26 σχολικών μονάδων για το 2026-2027, λόγω μηδενικών εγγραφών, έλλειψης του ελάχιστου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ανεμογεννήτριες ή μόλυνση από αμίαντο σε Ναύπλιο, Παραλιακή και Ζάβιτσα; – Του Τόλη Κοΐνη

Υποτίθεται ότι καταστρέψαμε τα βουνά μας για να βάλουμε τις απόλυτα φιλικές για το περιβάλλον ανεμογεννήτριες. Υποτίθεται ότι είχαν προηγηθεί σοβαρές μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »