Την 1η Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο προαύλιο του Δημοτικού Κοιμητηρίου Κηφισιάς, Αγίου Τρύφωνα έκθεση φωτογραφίας των ελληνικών ιστορικών κοιμητηρίων που ανήκουν στην Ένωση Σημαντικών Κοιμητηρίων της Ευρώπης (ASCE -Association of
Significant Cemeteries of Europe) ή που επιθυμούν να ενταχθούν.
Στην έκθεση συμμετείχαν, εκτός του δημοτικού κοιμητηρίου του Ναυπλίου, τα κοιμητήρια: Κηφισιάς ως διοργανωτής της έκθεσης, Σκιάθου, Α’ Αθηνών, Βόλου, Ερμούπολης Σύρου, Ιωαννίνων, Νότιας Κυνουρίας, Πειραιά και Τήνου.
Στην συνέχεια ακολούθησε ομιλία της Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς κυρίας Ειρήνης Πολίτη στην Έπαυλη Δροσίνη και με θέμα τα ιστορικά κοιμητήρια και τον κοιμητηριακό τουρισμό.

Ναύπλιο: Μικροί βιβλιοθηκονόμοι σε δράση στο ΦΟΥΓΑΡΟ
Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας: Με σύνθημα «Βιβλία, παράθυρα ανοιχτά» (σε παράφραση της γνωστής φράσης του Νικηφόρου Βρεττάκου), ερχόμαστε φέτος κοντά στο βιβλίο σε όλες του τις μορφές!




