prooptiki@msn.com

Aκύρωση της 3ης Λευκής Νύχτας Ναυπλίου ανακοίνωσε ο Εμπορικός σύλλογος Ναυπλίου

Ο Πρόεδρος κ. Κ. Βερδελής ,τα μέλη του ΔΣ του  Εμπορικού και Επιχειρηματικού  Συλλόγου  Ναυπλίου , μαζί με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρο , κατόπιν διαλογικής συζήτησης και συνεννόησης , συναποφάσισαν την αναγκαιότητα ακύρωσης της 3ης Λευκής Νύχτας Ναυπλίου, όσο και αν αυτό είναι λυπηρό.

 Η διοργάνωση ήταν σχεδιασμένη  με διάφορα δρώμενα , μουσικές , dj’s, τυμπανιστές , τρενάκια κλπ. Όσο προσεκτικοί και να είμαστε όλοι μας είναι αναπόφευκτος ο έντονος συγχρωτισμός . Εξαιτίας των συνθηκών , της επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί , αυτό πλέον δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί διότι η όποια μεταδοτικότητα θα δημιουργούσε αύξηση κρουσμάτων και μία ενδεχόμενη επιβαρυμένη  κατάσταση για τη πόλη μας.
 Έτσι λοιπόν με αυτό τον τρόπο, όσο δυσάρεστο και να είναι ,προσπαθούμε να προστατεύσουμε τις επιχειρήσεις της πόλης ,να διατηρήσουμε την οικονομία της και κατ’ επέκταση  να θωρακίσουμε τη δημόσια υγεία.
 Επίσης  με την κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας των μεγάλων πυρκαγιών στη χώρα μας, δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι τέτοιο και οι συνάνθρωποί μας να υποφέρουν.. Σεβόμαστε το πόνο τους , συμπαραστεκόμαστε με όλη μας τη ψυχή και τους ευχόμαστε να επανέλθουν στη κανονικότητα τους όσο το δυνατόν συντομότερα.
 Ελπίζουμε του χρόνου να είμαστε σε θέση να προγραμματίσουμε μία Λευκή Νύχτα, όπως της αξίζει με τις καλύτερες προδιαγραφές!
 Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα καταστήματα  του Ναυπλίου, αγοράζουμε από αυτά, βοηθάμε την τοπική κοινωνία!!!
 ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ!!
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ  ΛΟΓΙΚΑ!!
ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΠΙΚΑ!!!
ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Επίσημο: Έρχεται νέο πρόγραμμα επιδότησης για ηλιακούς θερμοσίφωνες

Ένα μεγάλο πρόγραμμα επιδότησης ηλιακών θερμοσιφώνων που έρχεται το επόμενο διάστημα προανήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Dnews.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λάμπρου: «Ένα δίκαιο αίτημά μας, η ίδρυση και λειτουργία Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου στην Ερμιονίδα»

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου αποφασίσαμε ομόφωνα να επικαιροποιήσουμε την απόφαση 78/2020 σχετικά με αίτημα να ιδρυθεί στην Ερμιονίδα Εσπερινό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Τηλεδιάσκεψη για θέματα δακοκτονίας και σχεδίων βελτίωσης

Τηλεδιάσκεψη, με πρωτοβουλία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Στάθη Αναστασόπουλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή των Διευθυντών των Διευθύνσεων Αγροτικής Ανάπτυξης των

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σοκαριστική παράσυρση πεζού σε ζωντανή μετάδοση στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη (βίντεο)

Συγκλονιστική ήταν η πρωινή ζωντανή σύνδεση της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» με την Θεσσαλονίκη και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, καθώς την ώρα που η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου ζητά αξιοπρεπείς χώρους για τη διαμονή των προσφύγων

Η Καλαμάτα έγινε για μία ακόμα φορά μάρτυρας μιας εκ των τραγικότερων καταστάσεων που βιώνουν εκατομμύρια συνάνθρωποι μας. Το δράμα του ξεριζωμού, της προσφυγιάς, της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »