
Παρουσία των βουλευτών του νομού Αργολίδας συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Επιδαύρου, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, λαμβάνοντας ομόφωνη απόφαση για την αναγκαιότητα της άμεσης ολοκλήρωσης των συμπληρωματικών δικτύων του Αναβάλου!
Σε ανάρτησή του, ο Δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης, αναφέρει:
«Απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, παρουσία των βουλευτών του Νομού, λάβαμε εχθές στη συνεδρίαση μας, για την αναγκαιότητα της άμεσης ολοκλήρωσης των συμπληρωματικών δικτύων του Αναβαλου!
Η ομόφωνη αυτή απόφαση έρχεται να επισημάνει την αγωνία των αγροτών και ολόκληρης της κοινωνίας για το μέλλον της αγροτιάς!
Η ομόφωνη απόφαση θα σταλεί στα αρμόδια υπουργεία και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία σύμφωνα με τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη αλλά και τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις αναγνωρίζει το αίτημά μας, βάζοντας πολύ ψηλά στην ατζέντα της το θέμα αυτό!
Παρακολουθούμε στενά όλη την διαδικασία και θα επανέλθουμε όσες φορές χρειαστεί, ενημερώνοντας το δημοτικό συμβούλιο αλλά και του δημότες του Δήμου Επιδαύρου» .





