Συνάντηση Μαλτέζου με τους Διευθυντές σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Συνάντηση με τους Διευθυντές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης είχε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε διεξοδικά τους Διευθυντές για την αλλαγή της νομοθεσίας μετά και την κατάργηση των σχολικών επιτροπών. Αναφέρθηκε εκτενώς στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και ζήτησε την προτεραιοποίηση των αναγκών έτσι ώστε να μπορούν να προχωρήσουν στην επίλυση των άμεσων αναγκών.

Οι διευθυντές είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν οποιοδήποτε προβληματισμό τους και να αναφερθούν σε τυχόν ζητήματα που υπάρχουν.
Ο Δήμαρχος δήλωσε αισιόδοξος για την συνέχεια της συνεργασίας τους με τους διευθυντές και τόνισε για ακόμη μια φορά ότι το τηλέφωνο του αλλά και η πόρτα του γραφείου του είναι πάντοτε ανοιχτή!

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Δημήτρης Σίδερης, ο Εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Παιδείας Αντώνης Λιόλιος, ο σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα Παιδείας και Εκπαιδευτικός Γιώργος Ντόκος.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Αργολίδα: Μεγάλη πυρκαγιά στο Αδάμι Επιδαύρου – Σηκώθηκαν 4 εναέρια μέσα

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από εκδήλωση μεγάλης πυρκαγιάς σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι του Δήμου Επιδαύρου, στην Αργολίδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας: Τι απαντά το Διοικητικό Συμβούλιο για τις παράνομες συνδέσεις και το δίκτυο αποχέτευσης

Με έκπληξη, αλλά όχι με έκπληξη, διαβάσαμε την ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας σχετικά με τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Ερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κατάσταση Συναγερμού (Red Code) η Αργολίδα την Τετάρτη-Ανακοίνωση Δήμου Ερμιονίδας

Ο Δήμος Ερμιονίδας ενημερώνει τους δημότες και τους επισκέπτες ότι, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Ο Ορφανός «δείχνει» Φραγκιουδάκη για υπονόμευση του έργου της Δημοτικής Αρχής

Αν αυτή είναι η πραγματική εικόνα που περιγράφει ο Δήμαρχος, τότε πολλά από όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα αποκτούν διαφορετική διάσταση. Το κλείσιμο των παιδικών χαρών, οι χειρισμοί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »