Συναγερμός στην Εύβοια: Αγνοείται ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης

Αγνοείται ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης στα νερά του Ευβοϊκού κόλπου.

Ο πρώην υπουργός έχει εξοχικό σπίτι στην Ερέτρια όπου και βρέθηκε το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάει βόλτα με το σκάφος του στα νησάκια απέναντι από την Ερέτρια.
Ωστόσο, από το μεσημέρι της Κυριακής 24 Ιανουαρίου αγνοείται με αποτέλεσμα η σύζυγός του να ενημερώσει την αστυνομία και το λιμενικό, που διεξήγαγαν έρευνες.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr έχει βρεθεί το σκάφος και το λιμενικό αναζητά τον 78χρονο πρώην υπουργό Σήφη Βαλυράκη ο οποίος είχε παέι βόλτα στο Ασπρονήσι.
Στις έρευνες του εντοπισμού του συμμετέχει η αστυνομία, το λιμενικό και ο θάλαμος επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού
Για έρευνες από σκάφη του Λιμενικού Σωμάτος για τον εντοπισμό 77χρονου ημεδαπού στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας κάνει λόγο η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού.
Στην περιοχή σπεύδει και ομάδα δυτών ενώ πρόκειται να απογειωθεί και ελικόπτερο για να συνδράμει στις έρευνες.
«Έρευνες από δύο πλωτά σκάφη και δύο Α/Κ σκάφη προς εντοπισμό αγνοούμενου 77χρονου ημεδαπού στη θαλάσσια περιοχή Ερέτριας. Στην περιοχή σπεύδει ομάδα ΜΥΑ, ενώ πρόκειται να απογειωθεί ελικόπτερο ΠΝ. Καιρικές συνθήκες καλές» αναφέρει η ανακοίνωση.
Πηγή: in.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δυναμικό ξεκίνημα για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026 του Δήμου Άργους – Μυκηνών με Γιάννη Κότσιρα (βίντεο)

To Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026 του Δήμου Άργους – Μυκηνών ξεκινά δυναμικά το Σάββατο 04.07.2026 με τη συναυλία “ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ – 30 χρόνια”, στο Αρχαίο Θέατρο Άργους (ώρα: 21:00)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

“Αργολίδα: Όλοι για το νερό”: Κάλεσμα σε ενημέρωση και οργάνωση κινητοποίησης

Παρά το πολύ θετικό ύψος βροχοπτώσεων του φετινού χειμώνα, τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας του νερού του Ανάβαλου και τη μεγάλη σε ποσότητα και διάρκεια λειτουργία της πηγής Κεφαλαρίου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Στο Δημαρχείο Άργους ο Θοδωρής Παπαλουκάς – Συνάντηση με τον Γιάννη Μαλτέζο

Τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Θοδωρή Παπαλουκά υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Άργους ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Σωτήρη Δαμάλα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Διάλεξη της Μαρίας Δ. Ευθυμίου «Η Ναυτιλία, ένας άθλος του ανθρώπου – και του Έλληνα» στο Ναύπλιο

Η Εθνική Πινακοθήκη – Μουσείο Αλέξανδρου Σούτσου (Παράρτημα Ναυπλίου) και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας διοργανώνουν διάλεξη της Ομότιμης Καθηγήτριας Ιστορίας του Εθνικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »