Βράβευση 1ου ΕΚ Άργους στον διεθνή μαθητικό διαγωνισμό “Καν’ το ν’ ακουστεί 2024”

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους βραβεύθηκε στον διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2024”

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους συμμετείχε στον διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2024”. Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε για 10η συνεχή χρονιά και φέτος είχε ως θεματική τη φιλία. Ο διαγωνισμός με τίτλο “Η Δύναμη της Φιλίας – The Power of Friendship” έτυχε φέτος τεράστιας ανταπόκρισης από την εκπαιδευτική κοινότητα. Υποβλήθηκαν 527 συμμετοχές, 299 ραδιοφωνικά μηνύματα και 228 τραγούδια από σχολεία της Κύπρου, της Ελλάδας, της Ισπανίας και της Κροατίας και σχολεία της Ομογένειας σε Αγγλία και Γερμανία.

Οι πρωτότυπες και ευφάνταστες δημιουργίες των παιδιών αποτυπώνουν την αξία που έχει η φιλία στη ζωή τους, ώστε να ζουν με χαρά, αγάπη και συμπαράσταση. Για τη διαδικασία αξιολόγησης των έργων έλαβαν μέρος ως μέλη των Κριτικών Επιτροπών κριτές, από τον χώρο της Εκπαίδευσης, της Επιστήμης αλλά και καταξιωμένοι επαγγελματίες από τον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού. Η αξιολόγηση των συμμετοχών του διαγωνισμού έγινε βάσει κριτηρίων, συνυπολογίζοντας για το τελικό αποτέλεσμα τις βαθμολογίες των συμμετεχόντων σχολείων και των Κριτικών Επιτροπών.

Η συμμετοχή του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Άργους βραβεύθηκε με Έπαινο για την 5η θέση που κατέκτησε ανάμεσα σε 55 Λύκεια που συμμετείχαν διεθνώς στην κατηγορία του ραδιοφωνικού μηνύματος.

Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. Άργους για την επιτυχία τους και ευχαριστούμε τους συνάδελφους εκπαιδευτικούς κ. Καραβίτη Τριαντάφυλλο – Κωνσταντίνο (ΠΕ84 – Ηλεκτρονικών) για τον συντονισμό και την εκτέλεση της παραγωγής του ραδιοφωνικού μηνύματος, καθώς και την κ. Χαϊδή Αλεξάνδρα (ΠΕ89.01 – Καλλιτεχνικών Σπουδών) για την πολύτιμη και άμεση βοήθεια της στην δημιουργία της αφίσας συμμετοχής.

Ακούστε το ραδιοφωνικό μας μήνυμα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Φαντασμαγορικές οι Εκδηλώσεις για το “Κάψιμο του Ιούδα” σε Πορτοχέλι και Ερμιόνη

Με εξαιρετική επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου, ολοκληρώθηκαν τα πασχαλινά δρώμενα του Δήμου Ερμιονίδας, με επίκεντρο τα δύο εντυπωσιακά έθιμα με το Κάψιμο του Ιούδα,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Νέα χρηματοδότηση 15 εκατ. ευρώ για ασφαλέστερους δρόμους από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε μια ουσιαστική παρέμβαση για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά στην ενεργοποίηση νέας χρηματοδοτικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Η παρουσίαση του βιβλίου «Όρθια με κάθε κόστος» της Έλενας Λεζέ στο Βουλευτικό

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων, οι Εκδόσεις Κύκνος και η συγγραφέας Έλενα Λεζέ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο «Όρθια με κάθε κόστος», το οποίο αναδεικνύει τη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ερμιονίδας: Στο ανώτερο 25% των δήμων της χώρας βάσει του Δείκτη Συνολικών Επιδόσεων

Με βάση τον Δείκτη Συνολικών Επιδόσεων του Υπουργείου Εσωτερικών για το έτος 2024, ο Δήμος Ερμιονίδας με βαθμό 0,45 κατετάγη στην 83η θέση μεταξύ των 313 Δήμων για τους οποίους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »