Συνάντηση Ανδριανού με Οικονόμου για την πορεία των έργων του Αναβάλου.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανόςείχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιάννη Οικονόμου, με τον οποίο συζήτησε τα ζητήματα αρμοδιότητάς του που αφορούν την Αργολίδα.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Συζήτησα με τον Υφυπουργό τα ζητήματα αρμοδιότητάς τουπου αφορούν την Αργολίδα και ιδιαίτερα την πορεία υλοποίησης του μεγάλου έργου πνοής για τον τόπο μας, του Αναβάλου.
Σε ό,τι αφορά το τμήμα του έργου προς Κουτσοπόδι, Φίχτια, Μοναστηράκι, Μυκήνες, ο Υφυπουργός με ενημέρωσε ότι είναι έτοιμο να δημοπρατηθεί την άνοιξη.
Σε ό,τι αφορά τα έργα προς Ερμιονίδα, προχωρούν οι διαδικασίες ώστε να ολοκληρωθούν οι σχετικές απαλλοτριώσεις και το έργο να πάει προς δημοπράτηση.
Τέλος, θα γίνει παράκαμψη στο κομμάτι του έργου στον Άγιο Αδριανό Ναυπλίου ώστε να μην περάσει ο αγωγός μέσα από τον οικισμό».
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σφοδρή επίθεση του Εμπορικού Συλλόγου κατά της Δημοτικής Αρχής Ναυπλιέων για την έκθεση βιβλίου

Ψήφισμα Διαμαρτυρίας Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου: «Όχι στην εμπορευματοποίηση και την αλλοίωση της Έκθεσης Βιβλίου Ναυπλίου εις βάρος της τοπικής αγοράς»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

50 χρόνια από το απολυτήριο θα συναντηθούν και πάλι οι απόφοιτοι 1976 του Γυμνασίου Αρρένων Ναυπλίου

Πριν πενήντα (!) ακριβώς χρόνια , καλοκαίρι όπως τώρα, κάποια πιτσιρίκια της εποχής αποχαιρετούσαν τα μαθητικά θρανία του γυμνασίου Αρρένων Ναυπλίου κι άνοιγαν τα ..φτερά τους για τη ζωή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Μάχη για τη ζωή του δίνει 70χρονος που κινδύνεψε να πνιγεί στην Αρβανιτιά

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη 11 Αυγούστου, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, στην παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, όταν ένας άνδρας περίπου 70 ετών κινδύνεψε να πνιγεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »