«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ» Νέας Κίου: “ΑΡΓΩ” – Το ναυάγιο συνεχίζεται…

Πριν από λίγες μέρες, αναρτήθηκαν στη Διαύγεια οι αποζημιώσεις του προέδρου και των μελών του Δ.Σ. της “ΑΡΓΩ” τουριστικής, αναπτυξιακής, μονομετοχικής, Δημοτικής Α.Ε. του δήμου Άργους Μυκηνών.

Η θέση της παράταξής μας ήταν και παραμένει σαφής: Να προχωρήσει η εξυγίανση της Επιχείρησης και να ξαναμπεί σε μια αναπτυξιακή τροχιά, απαλλαγμένη από τα χρέη που τη βαραίνουν. Μέχρι τότε, θεωρούμε ότι ουσιαστικοί και ηθικοί λόγοι επιβάλλουν η συμμετοχή στο Δ.Σ. της “ΑΡΓΩ” να γίνεται από πρόσωπα σχετικά με τον τουρισμό και τη διοίκηση επιχειρήσεων, ΑΜΙΣΘΙ ,με διάθεση προσφοράς.
Άλλωστε αυτή ήταν και η πρόταση που διατυπώσαμε προς τη δημοτική αρχή ,όταν ζητήθηκε από μέλος μας να συμμετάσχει στο Δ.Σ.
Τελικά φαίνεται δυστυχώς ότι δεν άλλαξε τίποτα…

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Οικονομικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου: «Αίτημα παράτασης για την εφαρμογή της Β’ Φάσης του Ψηφιακού Δελτίου Αποστολής»

Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, δέχεται τις τελευταίες ημέρες σειρά ερωτημάτων από συναδέλφους λογιστές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »