Συνάντηση εργασίας Γιάννη Μαλτέζου με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων Άργους-Μυκηνών

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε εχθές ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος με τα μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των εκπαιδευτικών δομών του δήμου.

Ο κ. Μαλτέζος αφού έκανε μια σύντομη περιγραφή των όσων έχουν γίνει το τελευταίο τρίμηνο, παρουσίασε τον σχεδιασμό για την πενταετία ενώ έθεσε σε άμεση προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών.

Παράλληλα ο Δήμαρχος ζήτησε μια προτεραιοποίηση των αναγκών που υπάρχουν για να μπορέσουν οι Σχολικές Επιτροπές και ο δήμος να παρέμβει άμεσα στο μέτρο που επιτρέπουν οι δημοσιονομικές συνθήκες.

Τέλος, αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα τα οποία παρέλαβε η νέα δημοτική αρχή και στις σχολικές επιτροπές με το ποσό να ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ αναφέρθηκε και σε πάμπολλα παραδείγματα κακής διαχείρισης όπως για παράδειγμα η καθυστέρηση πληρωμής τηλεπικοινωνιακών τελών από τον Φλεβάρη του 2021 θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί μάλιστα είχαν φτάσει μόνο στην COSMOTE, 50χιλ. ευρώ στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και 30χιλ. ευρώ στην Δευτεροβάθμια.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι δύο Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Αντώνης Λιόλιος και Αντώνης Βαρδάκας.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Γ. Ανδριανός: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τα υλικά δακοκτονίας 2026–2028 και ξεκίνησαν ήδη οι παραδόσεις

Για πρώτη φορά πολυετής προγραμματισμός – Ταχύτερες προμήθειες, εξόφληση εντός του οικονομικού έτους και δυνατότητα αποθέματος για έκτακτες ανάγκες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: «Λουκέτο» διαρκείας στο Κολυμβητήριο με υπογραφή Μαντζαβράκου και δικαιολογίες-γρίφους

Σε ένα απέραντο επικοινωνιακό «θολό τοπίο» εξελίσσεται η διαχείριση των έργων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ναυπλίου. Με μια νέα, προκλητικά αόριστη ανακοίνωση, η δημοτική αρχή παρατείνει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός, παρέστη στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» στο Πορτοχέλι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Βαριές αιχμές Δεδεμπίλη και ιστορική «συγγνώμη»-Πότε θα απαντήσει ο Δήμαρχος για τις προσλήψεις στο Γηροκομείο; (βίντεο)

Σε γνώριμα επικοινωνιακά μονοπάτια επιλέγει να βαδίσει η δημοτική αρχή Ορφανού, επιστρατεύοντας τη θεωρία της «συνωμοσίας των πληκτρολογίων» κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την κριτική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »