Βραβεύσεις από την «Ελληνική Ομοσπονδία ΓουΣού Κουνγκ-φού» σε αθλητές και αθλήτριες των σχολών Choy Lee Fut

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου «Θ. Αγγελόπουλος», πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΓουΣού Κουνγκ Φου. Έγινε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας και ακολούθησε η βράβευση των Διακριθέντων αθλητών και αθλητριών, του 2023.

Μεγάλη τιμή για την περιοχή μας αποτέλεσε το γεγονός, ότι από τους σαράντα οκτώ (48) αθλητές και αθλήτριες που βράβευσε η ομοσπονδία, για τις διακρίσεις στους σε διεθνές επίπεδο, οι δέκα έξι (16), είναι μέλη των συλλόγων μας, Choy Lee Fut Άργους και Ναυπλίου. Μεγάλο ποσοστό στην συγκομιδή μεταλλίων και επιτυχιών της ομοσπονδίας, προήλθε από αθλητές και αθλήτριες μας, όπως στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κίνα αλλά και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Τουρκία.

Τους συλλόγους μας εκπροσώπησαν, ο γραμματέας του συλλόγου κος Μακρής Αθανάσιος και οι δασκάλες Κοκκινάκη Άννα και Λαμπάδα Μαρία .

Αναλυτικά τα ονόματα των διακριθέντων των συλλόγων μας:

Κοκκινάκη Άννα, Λαμπάδα Μαρία, Λαμπάδας Κωνσταντίνος, Μακρής Παναγιώτης, Τουρούτσικας Παναγιώτης, Παπαθανασίου Θεόδωρος, Λιόντου Ιωάννα, Τουρούτσικα Χριστίνα, Μπρούσαλης Παναγιώτης, Κρεμμύδας Παναγιώτης, Σκανδάλης Αργύρης, Παναγιώτης Μπαχούμης, Μποϊλής Άγγελος , Μίχου Δέσποινα, Μπεκιάρη Μαργίαννα, Παπαγεωργοπούλου Μαρίνα, Καλαϊτζή Κατερίνα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και ευχόμαστε το 2024 να είναι εξίσου παραγωγικό με το προηγούμενο έτος.

Γραφείο Τύπου

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Σταματίνας Παραρά στην Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους – Μυκηνών

«Το μολύβι της… Φαντασίας» της Σταματίνας Παραρά που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Κούρος”, παρουσιάστηκε το Σάββατο στη Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους – Μυκηνών,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Τατούλης: Κόκκινα δάνεια και πλειστηριασμοί – Απώλειες περιουσιών και οικονομική καταστροφή νοικοκυριών στην Πελοπόννησο

Αίτημα για ένταξη θέματος προς συζήτηση στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας του Περιφερειακού Συμβουλίου: «Κόκκινα δάνεια και πλειστηριασμοί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »