Παρουσίαση στο ΝΑΥΠΛΙΟ του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη «8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα, Ιανουάριος – Αύγουστος 2015».

Οι εκδόσεις ΤΟΠΟΣ και το βιβλιοπωλείο ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ (Αμαλίας 30, Ναύπλιο), με τη συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων, διοργανώνουμε παρουσίαση στο ΝΑΥΠΛΙΟ του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη «8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα, Ιανουάριος – Αύγουστος 2015».
Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024, 7:00μμ, στην αίθουσα “ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ” (Παλιά Βουλή), Σταϊκοπούλου 12, πλατεία Συντάγματος.
Ομιλητές θα είναι οι:
Αλεξάνδρα Κορωναίου, Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας και π. Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πάντειου Πανεπιστημίου.
Γιάννης Κουζής, Καθηγητής Εργασιακών Σχέσεων, π. Πρόεδρος Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και π. Κοσμήτορας της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου.
Γιάννης Μιχαλόπουλος, Αρχιτέκτονας, μέλος της κίνησης “Πλειστηριασμοί STOP Αργολίδας”, υποψ. Περιφερειάρχης με την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.
Δέσποινα Σπανού, Νομικός, π. Αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ.
Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Παντελής Κοκκινόπουλος, Ιατρός, γυναικολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Αργολίδας, π. Αντιπρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας και Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλίου.
Τη συζήτηση θα κλείσει ο συγγραφέας Δημήτρης Στρατούλης, π. Βουλευτής και Υπουργός.
Ναύπλιο – Αθήνα Φεβρουάριος 2024

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Οδηγίες Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας για την προστασία από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται φέτος στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν αυξημένη επιδημιολογική επιβάρυνση από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΕΟΔΥ, η φετινή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ανεμογεννήτριες ή μόλυνση από αμίαντο σε Ναύπλιο, Παραλιακή και Ζάβιτσα; – Του Τόλη Κοΐνη

Υποτίθεται ότι καταστρέψαμε τα βουνά μας για να βάλουμε τις απόλυτα φιλικές για το περιβάλλον ανεμογεννήτριες. Υποτίθεται ότι είχαν προηγηθεί σοβαρές μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δυναμική πρεμιέρα για την έκθεση «Γεύσεις & Όψεις» στο Πορτοχέλι: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια

Σε κλίμα αισιοδοξίας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Αργολίδας, πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της εκθεσιακής δραστηριότητας «Γεύσεις & Όψεις»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πρεμιέρα την Τετάρτη για το 13ο Φεστιβάλ “Γεύσεις και Όψεις” στο Πορτοχέλι – Το πρόγραμμα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »