Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Ορφανό, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη (31/01/2024) το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου ,συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την έλλειψη Αστυνομικού προσωπικού που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, αλλά και οι ελλείψεις που παρουσιάζονται σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.
Από την πλευρά του ο κ. Ορφανός, τους ευχαρίστησε για τη συνάντηση που είχαν αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την ασφάλεια του πολίτη και την αστυνόμευση του δήμου, παρά την σημαντική έλλειψη προσωπικού. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων δήλωσε πρόθυμος να εξετάσει και να δει όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, τονίζοντας παράλληλα, ότι προσβλέπει στην καλή συνεργασία.

Ναύπλιο: Μέτωπο Μανώλη κατά Καράπαυλου για τη Δημοτική Επιτροπή – «Υπέπεσε σε σοβαρό πολιτικό ολίσθημα»
Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση είναι αποφασισμένος να προσφύγει σε πρώτη φάση, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ναυπλιέων, Γιάννης Μανώλης, όσον αφορά την απόφαση




